Yani yanlış takılmış değil mi ?Havayı yukarıdan dışarıya verecek ve soğutucu boru yönü ön taraftan aşağı gelecek.
Yönü kestiremiyorum fotodan yanlış olmasın ama doğru gibi. Yön olarak radyatörün altında kasa tarafında olacak yeri doğru. Havayı verdiği yön yukarı olarak. Elinizi koyduğunuzda hava verdiği yönü kontrol ederseniz montaj doğru mu belli olur.Yani yanlış takılmış değil mi ?
Havayı yukarı veriyor. Fanların aşağıya bakması gerekmiyor mu ? Pek bilmiyorum detaylı bir sormak istedim.Yönü kestiremiyorum fotodan yanlış olmasın ama doğru gibi. Yön olarak radyatörün altında kasa tarafında olacak yeri doğru. Havayı verdiği yön yukarı olarak. Elinizi koyduğunuzda hava verdiği yönü kontrol ederseniz montaj doğru mu belli olur.
Soğutucu radyatörü kasanın üst kısmına takılır. İç kısma fan eklenir. İçerinin soğuk kalması adına fanları hava üflemesi dışarı doğrudur. İçerinin havası ve radyatörün sıcağı kasa dışına atılmış olur.Havayı yukarı veriyor. Fanların aşağıya bakması gerekmiyor mu ? Pek bilmiyorum detaylı bir sormak istedim.