Sıvı Soğutuculu R7 7700X Işlemcim 97-98 Dereceye Kadar Çıkıyor

EGNE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi

MSI MAG CORELIQUID 360R V2 3x120mm​

Sıvı soğutucum 97-98 derecelere kadar çıkıp sabit kalıyor montaj kısmında veya termal macunda sorun olduğunu düşünmüyorum kasanın önündeki 3 fan içeri , 1 fan arkadan egzoz görevinde ve üstte konumlu 3 fanlı sıvı soğutucum içeriden dışarıya doğru hava çıkarıyor

sıcaklıkları bir türlü düşüremedim 2 gün önce sıcaklıklar 70-80 derecelerde geziyordu

Loewrx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi

MSI MAG CORELIQUID 360R V2 3x120mm​

Sıvı soğutucum 97-98 derecelere kadar çıkıp sabit kalıyor montaj kısmında veya termal macunda sorun olduğunu düşünmüyorum kasanın önündeki 3 fan içeri , 1 fan arkadan egzoz görevinde ve üstte konumlu 3 fanlı sıvı soğutucum içeriden dışarıya doğru hava çıkarıyor

sıcaklıkları bir türlü düşüremedim 2 gün önce sıcaklıklar 70-80 derecelerde geziyordu
Sıvı soğutmanda bi arıza olmasın

KS

EGNE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
internetteki testlerde max 65 dereceleri görüyor genelde işlemci ben 75-85 arası alıyordum bir kaç gün önce ,
arıza olma ihtimali var evet

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Montajında sıkıntı var. Sök adam akıllı tak. Soğutucuda yada sıvı akışında sorun yoksa başka bakacak birşeyin yok zaten. Pump'ı da anakarttan kontrol etmişsindir zaten.

KS

EGNE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o seri arıza yuvası zaten msi soğutmalar sıkıntı
Sorma hocam msi diye aldıkta

Montajında sıkıntı var. Sök adam akıllı tak. Soğutucuda yada sıvı akışında sorun yoksa başka bakacak birşeyin yok zaten. Pump'ı da anakarttan kontrol etmişsindir zaten.
image.jpg

image.jpg

Biraz kablo karışıklıgı var onun dışında montajda bir sıkıntı gözüküyor mu hocam ?

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Sorma hocam msi diye aldıkta

Ekli dosyayı görüntüle 25568

Ekli dosyayı görüntüle 25569

Biraz kablo karışıklıgı var onun dışında montajda bir sıkıntı gözüküyor mu hocam ?
Montajdaki sıkıntı görerek anlaşılmaz şu vidaları sök bakalım o macun iyice dağılmış mı onu kontrol et baskı oluşmuş mu burdan ne diyeyim ki ben şimdi. Hertürlü sökmek zorunda kalacaksın.Şşimdiden sök tekrar adım adım bize de atıp tak. Blki o jelatini unuttun sökmedin belki vidalari çapraz sıkmadın bi yer tam temas etmiyor belki macun çöp. BİLEMEM KARDEŞ BİLEMEM PORTAKALI SOYMADAN İÇİNDEN NE ÇIKACAĞINI BİLEMEM.

KS

EGNE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam baya silip sürdüm macunu bir kaç farklı macunla denedim hatta macunluk bir durum değil jelatini sökmüştüm ve işlemciye tam oturmuş pompa

pompa da mı sorun var acaba

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
hocam baya silip sürdüm macunu bir kaç farklı macunla denedim hatta macunluk bir durum değil jelatini sökmüştüm ve işlemciye tam oturmuş pompa

pompa da mı sorun var acaba
o kısmından eminsen pompa popmpiki yemiş sök yolla.

KS

EGNE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öyle yapayım en iyisi hocam umarım düzeltirler ya

teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri