Sıvı Soğutucum Garanti Dışı Kalırmı

TRWelder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatan'da 6 ay önce toplattığım bir sistemim var. Isı problemi yaşıyordum ve bugün termal macun değiştirdim 400 TL bandında 11W ısı iletkenliği olan Cooler Master bir ürün aldım ama ısı daha da arttı üstüne üstlük bir de radyatörden cızırtı geliyor. Artık fan sesi değil radyatörün içinden önce sadece açılışta geliyordu, şimdi de ses arttı ve sürekli ses geliyor radyatörün üstündeki hortum girişlerinin hemen üstünden ses geliyor. Vatan'a götüreceğim sistemi termal macun değiştirdiğim için ya da bu değişim sonrası olan ses için garanti dışı kalma durumu olur mu acaba?

batuhanklc7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Vatan'da 6 ay önce toplattığım bir sistemim var. Isı problemi yaşıyordum ve bugün termal macun değiştirdim 400 TL bandında 11W ısı iletkenliği olan Cooler Master bir ürün aldım ama ısı daha da arttı üstüne üstlük bir de radyatörden cızırtı geliyor. Artık fan sesi değil radyatörün içinden önce sadece açılışta geliyordu, şimdi de ses arttı ve sürekli ses geliyor radyatörün üstündeki hortum girişlerinin hemen üstünden ses geliyor. Vatan'a götüreceğim sistemi termal macun değiştirdiğim için ya da bu değişim sonrası olan ses için garanti dışı kalma durumu olur mu acaba?
Öyle bişey yok hocam garanti dışı felan kalmaz merak etme

Lynx7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Termal macun değiştirmen gerekiyor zaten kullanıcı hatasına girmez. En fazla yanlış montajlarsın (tam oturmaz) oda işlemciyi fazla ısındırır, yinede sıvı soğutmanın garantisiyle bir alakası yok.

KS

TRWelder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öyle bişey yok hocam garanti dışı felan kalmaz merak etme
Değişim sonrası olmuş ses oynamışsın kulşanıcı hatası derlermi acaba hiç bişey yapmadım olduğu gibi doğru bi şekilde montaladım sadece

Termal macun değiştirmen gerekiyor zaten kullanıcı hatasına girmez. En fazla yanlış montajlarsın (tam oturmaz) oda işlemciyi fazla ısındırır, yinede sıvı soğutmanın garantisiyle bir alakası yok.
Macun değişimi sonrası olmuş sök tak yapmışsın belki düşürdün hortumları kastın vesaire demezlermi

Lynx7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hortumları tam ters yöne bükmediysen bir kırılma söz konusu(su kaçırma) değil ise sorun yok.

KS

TRWelder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hortumları tam ters yöne bükmediysen bir kırılma söz konusu(su kaçırma) değil ise sorun yok.
Yok hayır olmadı öyle bişey peki vatan iade değişime giderse farkını verip başka bi ürün alabilirmiyim soğutucu msi marka thermaltake ürün isteyip farkını versem olurmu acaba

Lynx7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yani oradaki personelin cevap verebileceği bir soru aslında gidip konuşman lazım şirket prosedürüne giriyor bu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri