- Tepki
- 0
Elimde MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu bulunmakta buna uygun kasa almayı düşünüyorum ama hangi kasa uygun olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Butce? Cooler master td500v2 oneririmElimde MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu bulunmakta buna uygun kasa almayı düşünüyorum ama hangi kasa uygun olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 33080
Soğutucu yeni falan aldıysanız iade edin kasa için bütçe ?Elimde MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu bulunmakta buna uygun kasa almayı düşünüyorum ama hangi kasa uygun olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 33080
3K-6K arası bütçem. Tavisyeniz güzelmiş birde bu sıvı soğutucu için kaç oranında kasa boyutu gerekli tam olarak onu bilmem gerekButce? Cooler master td500v2 oneririm
3K-6K arası bütçem.Yeni almadım eskiden almıştım öyle duruyordu değerlendirmeye karar verdim ve neden iade etmemi söylediniz merak ettimSoğutucu yeni falan aldıysanız iade edin kasa için bütçe ?
Fiyatına göre daha iyi ürünler var o yüzden.3K-6K arası bütçem. Tavisyeniz güzelmiş birde bu sıvı soğutucu için kaç oranında kasa boyutu gerekli tam olarak onu bilmem gerek
3K-6K arası bütçem.Yeni almadım eskiden almıştım öyle duruyordu değerlendirmeye karar verdim ve neden iade etmemi söylediniz merak ettim
Teşekkürler 6k kadar çıkabilir bu arada uygun fiyat olmasının önemi yokFiyatına göre daha iyi ürünler var o yüzden.
Kasa bunu alın![]()
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra İnce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasa - inventus
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra İnce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasainventus.com.tr
Bu attığım kasa ömürlük yani kırılmadığı sürece ekran kartı desteği soğutucu desteği olarak sıkıntı yaşayabilceğin bir kasa değil. Sadece 420mm sıvı soğutucu desteklemiyor ona da gerek yok yani 360 fazla bile.Teşekkürler 6k kadar çıkabilir bu arada uygun fiyat olmasının önemi yok