Merhaba sıvı termal kullanmak istiyorum fakat dikkat etmem gereken bir yönleri varmı yardımcı olurmusunuz. Ve marka model önerisi konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimSürerken etrafa sıçramasın dikkatli ol temizlemesi zor olur
Rica ederim. Benim attığım sıvı metal bu arada.Teşekkür ederim
evet gördüm saolasınRica ederim. Benim attığım sıvı metal bu arada.
1gr kaç sıkımlık olur ?Rica ederim. Benim attığım sıvı metal bu arada.
3-4evet gördüm saolasın
1gr kaç sıkımlık olur ?
2 max 3evet gördüm saolasın
1gr kaç sıkımlık olur ?
Rica ederim.çok teşşekür ederim saolasınız
Dostum sürerken cok dikkatli ol. Ve sürdüğün yer alüminyum olmasın tepkime giriyor. bakır vs gibi yüzeylere sür. işlemci için sürerken fazla sıkma. fazla sıkarsan sagutucunu taktıtkan sonra kasa hep dik duracağı icin zamanla cok az bile olsa 1 damla ekran kartına düşerse kısa devre yapma ihtimali cok yüksek. hiçbir yerle temas ettirme. ufacık sür kapatMerhaba sıvı termal kullanmak istiyorum fakat dikkat etmem gereken bir yönleri varmı yardımcı olurmusunuz. Ve marka model önerisi konusunda yardımcı olursanız sevinirim
hayırlı olsun dikkatli olunçok teşşekür ederim saolasınız
anladım hocam teşekkür ederimDostum sürerken cok dikkatli ol. Ve sürdüğün yer alüminyum olmasın tepkime giriyor. bakır vs gibi yüzeylere sür. işlemci için sürerken fazla sıkma. fazla sıkarsan sagutucunu taktıtkan sonra kasa hep dik duracağı icin zamanla cok az bile olsa 1 damla ekran kartına düşerse kısa devre yapma ihtimali cok yüksek. hiçbir yerle temas ettirme. ufacık sür kapat
teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsunhayırlı olsun dikkatli olun