Sivilcelerden En Hızlı En Etkili Şekilde Nasıl Kurtulurum

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Yaşım 18in altında 16 yaşındayım bir ciltciye de gitsem yine bana krem aldıracak yatırıp ameliyat edecek değil ya o yüzden bilen varsa ciltciye gitmiş biri veya kendi bir krem alıp da memnun olana bir sorayım dedim. Etkili krem mrem ne varsa önerir misiniz.

Sadece ilaç da değil şöyle böyle şeyleri yeme diyorsanız onlardan da uzak durmak için elimden geleni yaparım

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Yaşım 18in altında 16 yaşındayım bir ciltciye de gitsem yine bana krem aldıracak yatırıp ameliyat edecek değil ya o yüzden bilen varsa ciltciye gitmiş biri veya kendi bir krem alıp da memnun olana bir sorayım dedim. Etkili krem mrem ne varsa önerir misiniz.

Sadece ilaç da değil şöyle böyle şeyleri yeme diyorsanız onlardan da uzak durmak için elimden geleni yaparım
Cips tarzı şeylerden uzak durman lazım stresten de. Ben de gittim ciltçiye ama verdikleri krem geçici olarak işe yarıyor. Zaten 16 yaşındasın normal yani.

Kimseden krem tavsiyesi isteme illa isteyeceksen doktordan iste. Sana uygun olmayan krem denk gelirse sivilce sorunundan beter sorunun olur.

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Cips tarzı şeylerden uzak durman lazım stresten de. Ben de gittim ciltçiye ama verdikleri krem geçici olarak işe yarıyor. Zaten 16 yaşındasın normal yani.
Sınıfımda yüzü bebek gibi olanlar var onlar nasıl oluyor

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Onların şans benim de arkadaşımın yüzü baby face. Sen yine de git ciltçiye sana uygun krem verir, işini görür hatta şansın varsa da sivilcelerin hepsinden kurtulursun.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Şans tamamen, sen en sağlıklısı olarak görün doktora. İster istemez yağlı veya abur cubur yemek durumunda zaten kalıyorsun. Bu yaşta daha direk kremle boğma yüzünü ve her doktor geçirecek diye bir şey yok, ilacin etkisi olmadığı an bırak yoksa zararları çıkma ihtimali olabilir. Ve o baby face olan tipler genelde reklam yapan krem vs. şeyleri oluyor ya onları kullanıyorlar baya, yoksa sıradan bir cildi o seviyeye getirmek zor. Cilt tipi önemli ama genel olarak yok siyah nokta silici, yok sivilce bitirici, yüzdeki kötü şeyleri silici, tarzından şeyler kullanıyorlar isimleri aklımda değil şu an. Bunların bazılarını kullanabilirsin zararı olmadığı sürece denersin, sivilce geçirici olarak önerdiklerinde doktora sormadan kullanma yeterli olacaktır.

Javaㅤ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam ben bunları kullanıyorum. Hem egzamamı hem sivilcelerimi geçirdi. Ama fiyatlırı biraz tuzlu.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765

ergenliğe 7.sınıfta girmiştim yüzümün her yerınde koca koca sivilceler vardı. o dönemler abur cuburu hergün çokça tüketirdim. abur cuburu azalttığımda sivilcelerim de azaldı.

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Onlar hemen hemen genetik gibi bişe oluyor

Bende şuan 10 a gidiyorum anlımda sadece yağ bezeleri var gözle zor görülür şekilde oda saçımı önce diye kimseden krem tavsiyesi falan alma (doktarlar hariç) kötü bi şekilde ters tepki gösterirse kurtuluşu zor sadece sabret sürekli yüzünü soğuk suyla yıka ve yağlı şeyler yeme fazla CLEOCİN kullanabilirsin eczaneye git verirler zaten max 150 tl bişey bu sivilceleri eritiyo çok fazla ter tepki verceğini düşünmüyorum alkol düz yani. Hayırlı Forumlar

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Onlar hemen hemen genetik gibi bişe oluyor

Bende şuan 10 a gidiyorum anlımda sadece yağ bezeleri var gözle zor görülür şekilde oda saçımı önce diye kimseden krem tavsiyesi falan alma (doktarlar hariç) kötü bi şekilde ters tepki gösterirse kurtuluşu zor sadece sabret sürekli yüzünü soğuk suyla yıka ve yağlı şeyler yeme fazla CLEOCİN kullanabilirsin eczaneye git verirler zaten max 150 tl bişey bu sivilceleri eritiyo çok fazla ter tepki verceğini düşünmüyorum alkol düz yani. Hayırlı Forumlar
Yani en iyisi krem mrem almiyayim öylemi mi

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Evet ama dediğim cleocin kullan istersen duş al duştan çıkarken yüzünü soğuk suyla yıka cleocini sür 30 35 sn bekle sağ yanağnı farklı pamukla anlını farklı pamukla faln temizle yağları ve sivilceleri kurutur elinden geldiğince yüzünü soğuk suyla yıka ve fazla yağlı şeyler yeme cips çikolata falan yemek istediğin zaman dengeli bir şekilde ye

Dediğim zaten krem değil alkol ve asitin karışımı güzel birşey ama yinede sen bilirsin birilerine yinede danış

s1600

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bro bu biraz ergenliklede alakalı ne yaparsan yap geçmeyebiliyor tavsiyem bolca su iç ve zamana bırak fazla takıntı yapma. İyi geceler

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36

Aga mastır bixyon yapmiyacan herkesin genleri aynı değil yaptığın zaman hızlıca tetikler ve fase Fodd, paketlenmiş gıdalar fazla tüketme , stres yapma (zor) başka nedeni yok

jelibonlu makarna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Cips ten abur cuburdan uzak durun yağ olarak zeytinyağı tüketmeye çalışın ama bu ergenlikte olur böyle şeyler bide stres olmamaya çalışın

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Aga mastır bixyon yapmiyacan herkesin genleri aynı değil yaptığın zaman hızlıca tetikler ve fase Fodd, paketlenmiş gıdalar fazla tüketme , stres yapma (zor) başka nedeni yok
Hocam konuyla alakasız ama mastır bixyon aşırı komiğime geldi çok özürdilerim

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Evet ama dediğim cleocin kullan istersen duş al duştan çıkarken yüzünü soğuk suyla yıka cleocini sür 30 35 sn bekle sağ yanağnı farklı pamukla anlını farklı pamukla faln temizle yağları ve sivilceleri kurutur elinden geldiğince yüzünü soğuk suyla yıka ve fazla yağlı şeyler yeme cips çikolata falan yemek istediğin zaman dengeli bir şekilde ye

Dediğim zaten krem değil alkol ve asitin karışımı güzel birşey ama yinede sen bilirsin birilerine yinede danış
Yolum eczaneye düşerse alırım önerin için teşekkür ederim

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Abur cubur kesildikten sonra sivilceye etkisini gördüğüm bir video izlemiştim. Yani sağlıklı beslenmenin faydası var.

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Benimde öyle 17 ye giricem daha yüzümde 5 tane sivilce bile çıkmamistir
Ama onların önceden yüzlerinde çok vardı sonradan giderdiler

Ucu sararan sivilceler patlatilabilir mi? İz bırakır mı?

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Kaç yaşında bitecek bu sivilce işi be

Tamam çikolata bisküvi gibi şeyler yememeye özen göstereceğim peki yemeklerdeki yağ çok etkiler mi ki? Biliyorsunuz biz Türklerin yemekleri çok yağlı oluyor.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Başlıca nedenleri

Cilt yapısı
Yağlı ciltler de sivilce daha fazla olur ama yüz daha geç yaşlanır
Aşırı tuz tüketimi sağlıklısız gıdalar fazlaca kuruyemiş çekirdek tüketimi vb gibi
Bakımsız ciltlerde de oluyor

Benim Allah'a şükür bugüne kadar sivilcem çok nadir 1/2 tane olmuştur o da eskiden şimdi berrak yüzüm var nedeni ise özel yapım DOĞAL KABAK LİFLİ BALLI EŞEK SÜTLÜ SABUN bunu kullanıyorum her sabah cildime masaj yaparak uyguluyorum çok faydalı bir ürün şiddetle tavsiye ederim herkese iki taraflı lifsiz yeri ile yüzü iyice sabunluyorsun lifli tarafı ise masaj yapıyorsun hem siyah noktalari yok ediyor hem pürüzsüz yapı sağlıyor hemde sivilce akne kir leke oluşmuş alanları temizliyor sende bir dene derim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri