Sivilcelerden En Hızlı En Etkili Şekilde Nasıl Kurtulurum

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Başlıca nedenleri

Cilt yapısı
Yağlı ciltler de sivilce daha fazla olur ama yüz daha geç yaşlanır
Aşırı tuz tüketimi sağlıklısız gıdalar fazlaca kuruyemiş çekirdek tüketimi vb gibi
Bakımsız ciltlerde de oluyor

Benim Allah'a şükür bugüne kadar sivilcem çok nadir 1/2 tane olmuştur o da eskiden şimdi berrak yüzüm var nedeni ise özel yapım DOĞAL KABAK LİFLİ BALLI EŞEK SÜTLÜ SABUN bunu kullanıyorum her sabah cildime masaj yaparak uyguluyorum çok faydalı bir ürün şiddetle tavsiye ederim herkese iki taraflı lifsiz yeri ile yüzü iyice sabunluyorsun lifli tarafı ise masaj yapıyorsun hem siyah noktalari yok ediyor hem pürüzsüz yapı sağlıyor hemde sivilce akne kir leke oluşmuş alanları temizliyor sende bir dene derim
Linkini atabilir misin o ürünün

Bahsettiğin ürün bu mu

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93

Bahsettiğin ürün bu mu
knk her ürün herkesle uyumlu değil arkadaş 1/2 sivilcem çıkıyor demiş bende benzer ürünler kullandım bende de biraz fazla sivilce var ama hiçbir işe yaramadı en iyisi dr. bende kaç defa gittim ama geçici kremler veriyor mecbur yapacak birşey yok düzenli onları kullanmalısın bittiğinde yenisini alıp

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Başlıca nedenleri

Cilt yapısı
Yağlı ciltler de sivilce daha fazla olur ama yüz daha geç yaşlanır
Aşırı tuz tüketimi sağlıklısız gıdalar fazlaca kuruyemiş çekirdek tüketimi vb gibi
Bakımsız ciltlerde de oluyor

Benim Allah'a şükür bugüne kadar sivilcem çok nadir 1/2 tane olmuştur o da eskiden şimdi berrak yüzüm var nedeni ise özel yapım DOĞAL KABAK LİFLİ BALLI EŞEK SÜTLÜ SABUN bunu kullanıyorum her sabah cildime masaj yaparak uyguluyorum çok faydalı bir ürün şiddetle tavsiye ederim herkese iki taraflı lifsiz yeri ile yüzü iyice sabunluyorsun lifli tarafı ise masaj yapıyorsun hem siyah noktalari yok ediyor hem pürüzsüz yapı sağlıyor hemde sivilce akne kir leke oluşmuş alanları temizliyor sende bir dene derim
Reis Allah affetsin eşek sütlü kısmında koptum

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Kaç yaşında bitecek bu sivilce işi be

Tamam çikolata bisküvi gibi şeyler yememeye özen göstereceğim peki yemeklerdeki yağ çok etkiler mi ki? Biliyorsunuz biz Türklerin yemekleri çok yağlı oluyor.
ergenlik döneminde olduğun için sivilcelerin çıkıyor ergenlik dönemin 19-20 yaşlarında biter ancak o zaman kurtulursun bende ergenlik döneminde yüzüme krem fln sürdüm daha çok arttı sakın birşey sürme yada sivilcelerini sıkma=(patlatma) sivilcelerini kaşınıyosa kaşıma

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Reis Allah affetsin eşek sütlü kısmında koptum
Emin ol mükemmel bişey ben uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum

Bahsettiğin ürün bu mu
https://ty.gl/ms8lca8euq

bu markayı kullanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar