- Tepki
- 27
windows 10 pcde şifre kısmında donup sihay ekran gelip gerisi gitmesi ara sıra video izlerken flnda oluyu
pc mi donuyor yoksa monitör mü gidip gelıyorwindows 10 pcde şifre kısmında donup sihay ekran gelip gerisi gitmesi ara sıra video izlerken flnda oluyu
mönütor calışıyo pc donuyo sihay ekran gelio gidiopc mi donuyor yoksa monitör mü gidip gelıyor
bir çok sebebi olabilir hocam ama en etkili yöntem bi format atın ondan sonra sorun devam ederse parçalra detaylı bakın hocam.mönütor calışıyo pc donuyo sihay ekran gelio gidio
driverlar güncel mi birde. değilse güncelleyin.windows 10 pcde şifre kısmında donup sihay ekran gelip gerisi gitmesi ara sıra video izlerken flnda oluyu
format daha sabah attım driverlarıda güncelledimbir çok sebebi olabilir hocam ama en etkili yöntem bi format atın ondan sonra sorun devam ederse parçalra detaylı bakın hocam.
driverlar güncel mi birde. değilse güncelleyin.
parcaları cıkarıp tekrar takın ramleri özellikle. yani onlarda olacak diye bişey yokta tam oturmadıysa falan denemek lazım.format daha sabah attım driverlarıda güncelledim