SİYAH EKRAN YARDIM EDİN

kakaletta17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Outlast oynarken aniden siyah ekran geliyor hiçbir yere tıklanmiyor alt+tab atinca masaüstü- görev yöneticisi vs. gözüküyor fakat herhangi bir yere tikladigim anda siyah ekrana geri dönüyor. Windows+ctrl+shift B denedim ise yaramadı alt+enter yaptım ise yaramadi pcyi yeniden baslatirsam büyük ihtimalle kurtarma moduna girecek kapatıp da açamıyorum.

KS

kakaletta17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet aynı olduğuna eminim oyuna baslamadan önce grafik ayarlarını düzenlerken kontrol etmiştim.

Sorun bu şekilde;

KS

kakaletta17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Daha önce de outlast oynarken olmuştu belli bi yerde veya bi bölümde olmuyor aniden siyah ekran geliyor ve alttaki bar ortaya çıkıyor. Sadece outlast oynarken oluyor ve her pcyi tuşundan yeniden başlattığımda onarım moduna giriyor ve tek seçeneğim en son ki kurtarma noktasina geri dönmek oluyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
her pcyi tuşundan yeniden başlattığımda onarım moduna giriyor ve tek seçeneğim en son ki kurtarma noktasina geri dönmek oluyor
Diğer konularda pek bir şey söyleyemeyeceğim belki başka bir çözünürlüğü geçince çözülür diyorlar.
Birde Kasanın oradaki tuştan kapatmayın diskinizi bozabilirsiniz.

KS

kakaletta17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
alttab atamadığım icin çözünürlüğü de değiştiremiyorum :D
dün aynı sorun olunca tustan kapatmistim ve harddisk bad sektor hatasi verdi yeni ssd satin aldım bugün

KS

kakaletta17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet farkındayım ama yapacak baska bir şeyim ne biryere tiklaniliyor ne bir sey yapılabiliyor

Uygulamayi zorla kapatmak için bi kısayol tuşu falan var mi al+f4 dışında

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri