Siyah Ekran

Ozkan0112

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dün bilgisayarıma pubg yükledim giriş ekranında mavı ekran verdi ve sonra bilgisayar donmaya başladı.Herhangi bir oyuna girdiğimde siyak eekran verip kalıyo tek çare kapatıp yeniden açmak oluyor.Masaüstünde bile örneğin görev yöneticisi açıkken birden uygulama yanıt vermıyo diyip kitleniyo disk kullanımını 100 gösteriyor. Bunun nedeni nedir yardımcı olurmusunuz?

Sistemim;
i5 3470 / rx570 / 8gb ram

umutyugruk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Yok yaptıysan ondan alıyor olabilirsin ram i düzgünce söküp bir silgi yardımıyla alttaki bakır kısımları yavaşça sil ram slotu tozlandıysa oraya hava yardımıyla temizle bir de öyle dene

KS

Ozkan0112

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ramden oldugunu pek sanmıyorum cunku masaustunde bıle hdd kullanımı %100 olup uygulama yanıt vermıyo deyıp kıtlenıyor.Oyunlarda lobiye gelıyo başlaya bastıgım an siyah ekran verıyo veya biraz oynuyorum bi muddet sora sıyah ekran verıp kıtlenıyo

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Ramden oldugunu pek sanmıyorum cunku masaustunde bıle hdd kullanımı %100 olup uygulama yanıt vermıyo deyıp kıtlenıyor.Oyunlarda lobiye gelıyo başlaya bastıgım an siyah ekran verıyo veya biraz oynuyorum bi muddet sora sıyah ekran verıp kıtlenıyo
o zaman ssd biraz yer bırakın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri