Soru Siyah Ekran

Cgamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,
Masaüstü bilgisayarım durup dururken 1,2 saniyelik siyah ekran verip düzeliyor
Çok sık yapmasada hemen hemen PC yi her açtığımda en az 1 kez karşılaşıyorum bununla
Sizce neden olabilir?
Yardımcı olursanız sevinirim

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Monitörün adaptörü soket kısmına tam oturmamış olabilir ya da aşırı gerildiyse boşluk olabilir.
Monitörün girişinide kontrol edin.
Görüntü kablosunu kontol edip farklı varsa onunla deneyin, HDMI ya da Dpı ne varsa.
Yakın zamanda ekran kartını sök tak yaptıysan soket kısmında çizikler oluşmuş olabilir.
Windowsu lisansız extra bir proğram ile crack yaptıysan o yüzden olur.
Kasa içi ön panel ve USB kablolarında sıkıntı varsa bu yüzdende yapar.

Donanımsal olarak herşeyin sağlam olduğundan eminsen format ile düzeltebilirsin.

KS

Cgamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şöyle pc yi aldığımdan beri ekran kartını hiç çıkarmadım 1 senede olmadı alalı PC yi
1 kez formatlamıştım PC yi aldığımdan beri formatdan önce nadir de olsa yapıyordu format dan sonra biraz daha arttı windows orijinal lisans anahtarıyla etkinleştirdim ilk aldığımda görüntü kablolarımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yeniden sök tak yapıcam tüm giriş aygıtlarını da öyle yapmaya devam edicek mi diye gözlemliyeceğim
Son zamanlar da siyah ekranı verdiğinde fanlarım da hızlı çalışmaya başlıyor ekran kendine geldiğin de masaüstünü görmem için mausla basılı tutarak görüntüyü açıyorum yani mausa basarak sürükleyip ekran kendine geliyor
Yardımcı olduğun içinde ayrıca teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri