Siyah ekranda Kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyor casper yazısından sonra windows başlıyor diyor sonra siyah ekranda kalıyor ne yapmam lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anakartın üzerinde yassı para boyutunda BIOS pili var onu PC kapalıyken sökün ve 5dk. bekleyin daha sonra pil takılı değilken sistemi açın sorun düzelirse sistemi kaptaın ve BIOS pilini takın geri açın sistemi ve BIOS 'a girin sonra BIOS ayarlarınızı Default (Varsayılın-Fabrika) ayarlarına alın ve F10 tuşu ile kaydet deyin yada oradan el ile kaydet yapın sonrasında Exit(Çıkış) yapın sistem kapanacaktır kapanmaz ise sistemi kapatın ve sistemi yeniden başlatın sorununuz çözülmüş olmalı.

KS

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
günde 2 kez felan format atmışlığım var 3 gündür uğraşıyorum ::) pili çıkarmaya çalışıcam umarım becerebilirim :)

KS

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pili bulamadım bana resimli gösterme şansınız varmıdır

anakart bu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yalnız bu anakart Nuh Nebiden kalma, ve harbiden pil yok gibi duruyor. Ben bu kadar eski anakartlara yetişemedim. 27 yaşındayım ama hiç görmedim bu yüzden fikrim yok. Sen bir PC tamircisine git bence.

KS

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
internetten baktım leptopun klavyesinin altında var diye gösteriyor dediğiniz pil ama bende onu sökebilicek cesaret yok :D tamirci yolu gözüktü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ömer Güneş' Alıntı:
internetten baktım leptopun klavyesinin altında var diye gösteriyor dediğiniz pil ama bende onu sökebilicek cesaret yok :D tamirci yolu gözüktü

En iyisi eğer ufak bir yazılımsal problem ise daha büyük sorunlar açılmasın. Sonuçları bildirirsiniz.

KS

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet arkadaşlar dün bilgisayarı güvenli modda açıp harici ekran kartımı devre dışı bıraktım ve sorun halloldu daha önceden ekran kartım sıkıntı çıkarıyordu yanıt vermeyi kesti gibisinden bende devre dışı bırakıp onboard ekran kartı ile devam etmiştim format atınca tabi tekrar açılmış bu sorun burdan kaynaklıymış ilginiz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri