Siz Hangisini Tercih Edersiniz?

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Öncelikle herkese iyi günler dilerim,

Bilgisayarım için kendime bir kulaklık bakıyorum. Kulaklık ile hem eğitim videoları çekeceğim hem de cs go, pubg gibi ses kasarak oynanan online oyunlar oynayacağım. Bir çok kulaklık inceledim ve gamepower'ın aşağıdaki model kulaklıkları ilgimi çekti. Youtube da bütün modellerin incelemelerini izledim ve hepsinde de aynı özelliklerden bahsetmişler. Öncelikle bilgi sahibi olan üyelerimiz aydınlatırsa sevinirim bu kulaklık modelleri arasındaki farklar neler, ne gibi avantajlar var ve güncel fiyatlara göre hangisini almak daha mantıklı sizce?

1) Gamepower Medusa: 240 TL
2) Gamepower Mei: 330 TL
3) Gamepower JIN: 305 TL
4) Gamepower Luna: 480 TL

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Siz Hangisini Tercih Edersiniz?

Önerilen Razer modeli değerlendirebilirsiniz. Alternatif için aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.

1. Sades Snowwolf - 409 TL - İncelemelerine yurtdışı kaynaklardan baktım. %80 oranında beğenilen bir ürün kendisi.
  2. SteelSeries Arctis 1 - 525 TL - Normalde önermezdim fiyatı gereksiz pahalıydı ama şuan ki fiyatı çok iyi.
  3. Asus ROG Strix Go Core - 529 TL
  4. Cougar Phontum - 529 TL
  5. Sharkoon B1 - 522 TL - HyperX Cloud 2 ile kıyaslanan ve onun kadar başarılı olan en iyi ürün diye bilinir.
  6. Asus TUF Gaming H7 Core - 538 TL - Kendim aynı tasarıma sahip 7.1 versiyonunu kullanıyorum beğendiğim bir ürün kendisi. NOT : 7.1 versiyonda harici ses kartı var ayrı takılıyor. Ben ürünü genelde bu ürünün geldiği gibi STEREO yani 3.5mm JAK girişli kullanıyorum. Ses kalitesi bence oldukça iyi.
  7. Asus TUF Gaming H3 - 540 TL
  8. Cougar Phontum Essential - 560 TL - Yukarıdaki modelin bir üst versiyonu.
Hepsi başarılı ürünler karar sizin.

KS

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
KS

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki