Sizce alınır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacazette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Merhabalar Şarj aleti ve kablosu alınırken nelere dikkat edilmeli  pek bilgim yokta birde spigen ugreen baseus marka adaptörler güvenilir mi yada kabloları

Yukarıdaki sorunuzu sildim ikisi tek konu üzerinden ilerleyebilir. Ayrı ayrı uğraşmayalım.

Şarj kablosu alırken USB standardı önemlidir. Veri ve güç aktarım hızları kablolardaki USB standardında farklı olduğundan bu önemli bir kriterdir. En yüksek hıza sahip kablo USB 3.2 Gen2. Ancak her USB 3.2 Gen2 kablosu aynı gücü aktaramaz kablonun iç katmanı buna izin verecek bir düzeyde olmalı. Özetle bir şarj kablosuna bakarken 5V üzerinden kaç Amper verdiğine bakın ve Amps to Watts Calculator bu gibi bir site kullanarak DC ayarında kablonun kaç Watt destekli olduğunu öğrenin. Örnek olarak aldığınız şarj aleti 40W bir ürün ve siz bu gücü tam olarak aktarabilmek için 40W aşağısında bir kablo almamalısınız.

Ugreen, BaseUS ve Spigen markaları oldukça kaliteli ürünler yapan markalardır. Kararı markaya göre değil ürün özellikleri ve genel kullanıcı yorumlarının TR yada önerim yabancı kaynaklardan en az 4-5 yıldız oranının 70% üzerinde veya 10 üzerindense puanla 7 üzerinde 70% bir orana sahip olduğundan emin olur.

Spigen DuraSync USB-C to USB-C 3.2 100W Kevlar 1 metre Kablo - 89.90 TL - Örnek bu ürün. 100W destekli yani sizin seçtiğiniz 35W şarj aleti için oldukça yüksek bir güce sahip sorunsuz kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün Kevlar malzeme kullandığından oldukça kalın ve sağlam bir kablodur.

KS

Lacazette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Merhabalar Şarj aleti ve kablosu alınırken nelere dikkat edilmeli  pek bilgim yokta birde spigen ugreen baseus marka adaptörler güvenilir mi yada kabloları

Yukarıdaki sorunuzu sildim ikisi tek konu üzerinden ilerleyebilir. Ayrı ayrı uğraşmayalım.

Şarj kablosu alırken USB standardı önemlidir. Veri ve güç aktarım hızları kablolardaki USB standardında farklı olduğundan bu önemli bir kriterdir. En yüksek hıza sahip kablo USB 3.2 Gen2. Ancak her USB 3.2 Gen2 kablosu aynı gücü aktaramaz kablonun iç katmanı buna izin verecek bir düzeyde olmalı. Özetle bir şarj kablosuna bakarken 5V üzerinden kaç Amper verdiğine bakın ve Amps to Watts Calculator bu gibi bir site kullanarak DC ayarında kablonun kaç Watt destekli olduğunu öğrenin. Örnek olarak aldığınız şarj aleti 40W bir ürün ve siz bu gücü tam olarak aktarabilmek için 40W aşağısında bir kablo almamalısınız.

Ugreen, BaseUS ve Spigen markaları oldukça kaliteli ürünler yapan markalardır. Kararı markaya göre değil ürün özellikleri ve genel kullanıcı yorumlarının TR yada önerim yabancı kaynaklardan en az 4-5 yıldız oranının 70% üzerinde veya 10 üzerindense puanla 7 üzerinde 70% bir orana sahip olduğundan emin olur.

Spigen DuraSync USB-C to USB-C 3.2 100W Kevlar 1 metre Kablo - 89.90 TL - Örnek bu ürün. 100W destekli yani sizin seçtiğiniz 35W şarj aleti için oldukça yüksek bir güce sahip sorunsuz kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün Kevlar malzeme kullandığından oldukça kalın ve sağlam bir kablodur.

Çok teşekkürler hocam ama ben sadece kulaklık , akıllı saat  gibi düşük mah cihazları şarj edicem attığım adaptör ve kablo uyumlu mu bu şarj edeğim aletler ile  kısaca

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Marka uyumuna bakmanız gerekmez ama size tavsiyem en az 15W bir kablo alın. Oda 3A(Amper) bir kablo yapar. Birde bazı ürünler 3A 15W yazıyor ama vadedeniz veremiyor kullanıcı yorumlarını okuyun bu yüzden.

KS

Lacazette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Lacazette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Alınabilir bir ürün.

Bende Baseus Cafule Special Edition 5 Amper - 29,36 TL bu modeli öneririm size. Genel olarak işinizi görecektir. Kablo tasarımına takılmayın USB Type-C to Type-A bir kablodur. Type-A kısmı USB soketine direkt girecek yapıda dış katmanı yok sadece.

çok teşekkürler hocam bu ürünü alacağım 3 tl daha vererek son olarak şunu soracağım benim alacağım adaptör f401 bunun bir portu 5 V 1 A diyorya benim alacağım [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Baseus Cafule Special Edition[/font] 5 amper veriyor cihazlara  şimdi kulaklığı şarja taktım diyelim 5 V 1 A GÜCÜ OLAN Şimdi kulaklık  5 amper mi şarj olacak yoksa şarj adaptörü max 1 a desteklediği için 1000 a ilemi şarj olacak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürünler şarj devre kontrollerini kendi içlerinde barındırır. Yani 5V 1A güç ile beslenebilen bir saat bundan fazlasını çekemez adaptörden. Bundan dolayı endişeniz olmasın.

KS

Lacazette

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ürünler şarj devre kontrollerini kendi içlerinde barındırır. Yani 5V 1A güç ile beslenebilen bir saat bundan fazlasını çekemez adaptörden. Bundan dolayı endişeniz olmasın.

saol kral baseus 5a ile ugreen 3a beraber aldım 3a saatte 5a telefon ve powerbank için kullanıcam teşekkürler tekrardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri