Soru Sizce Aracın Ederi Nedir ?

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Merhaba arkadaşlar yanlızca merakımdan soruyorum araç
2019 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance gümüş gri değişen boya tramer çizik dahi yok
km-19800 sıfır gibi
aracın üstünde de 20-25k lık ekstra var sizce ederi nedir ortalama

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
hocam sizde öldürdünüz arabayı ya eya motors bile 1.050.000 tl veriyor
öldürme değil. 1,2m a 4 yıllık araba almak mı üstüne 200k koyup sıfır almak mı. alıcı bulunmuyor honda sıfırlara 150k indirim yaptı ondan dolayı düştü. 1.2 ye satarsanız alıcı cıkarsa verip kacın. 200k ekleyin sıfır alın :)

ekkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sahibinden ve facebook market de paylaşılan rakamlara zaten akıl ermiyor.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
öldürme değil. 1,2m a 4 yıllık araba almak mı üstüne 200k koyup sıfır almak mı. alıcı bulunmuyor honda sıfırlara 150k indirim yaptı ondan dolayı düştü. 1.2 ye satarsanız alıcı cıkarsa verip kacın. 200k ekleyin sıfır alın :)
hocam zaten piyasadaki hondaların ortalamasının üstüne fiyat yazmamın bi sebebi var piyasa ortalaması 55 60k km bu araba 19k km de garaj arabası sıfır gibi bu tür arabalarda normal olarak piyasanın üstüne yazılıyor fiyatları

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
hocam zaten piyasadaki hondaların ortalamasının üstüne fiyat yazmamın bi sebebi var piyasa ortalaması 55 60k km bu araba 19k km de garaj arabası sıfır gibi bu tür arabalarda normal olarak piyasanın üstüne yazılıyor fiyatları
Piyasa diye bişey kalmadı bende bunu demek istiyorum. Senin yazdığın fiyatın hiçbir önemi yok artık. Çünkü sıfır çok rahat bulunuyor dolu dolu. İkinci el satarken alicilar ne kadar teklif ederse aşağı yukarı öyle fiyat belirlersin. İkinci el durmuş gibi bişey. Bugün sıfır araba aldık kuzenime Kia Sportage bayi liste fiyatına indirimli haline 35bin TL daha düştü. İndirim üstüne bayi kendi indirim yaptı. Cheryi aradım bütün modellerine 100k indirim yapmış stok var mi Kasım sonu gibi düşünüyoruz dedim dolu dolu dedi abi. Millet şuan sadece sıfır alıyor. Senin araba da anca şöyle gider sıfır Civic almak isteyen birine pahalı gelir daha temiz var mı diye bakar o zaman teklif verir. Eski kasa olmasından kaybediyor biraz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri