Sizce bu klavye alınırmı

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
https://www.hepsiburada.com/gameboo...9k-p-HBV00000NIH32?url_src=and-product-detail sizce bu klavye alınırmı eğer başka öneriniz varsa bu fiyatta atabilirsiniz.
(Fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum)
Önerdiğiniz üründen daha iyisi aşağıda;

KS

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Önerdiğiniz üründen daha iyisi aşağıda;
Hocam bu ürünü gördümde görünüş olarak pek beğenmedim ama eğer kalite olarak bu daha iyi derseniz bunu alırım

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Trust‘ı genel anlamda -aşırı detay gerektirmeyen (klavyede mekanik, kulaklıklarda 7.1 vs.) işlerde- başarılı buluyorum. Trust 23761 Ziva adlı ürünü bie araştırın derim. Aciliyetiniz yok ise en son Şok’a Philips Momentum 8264 ürünü gelmişti 100 küsür bir fiyata. Takipte kalırsanız belki tekrardan getirebilirler. Arkadaşım kullanıyor aşırı memnun.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Trust‘ı genel anlamda -aşırı detay gerektirmeyen (klavyede mekanik, kulaklıklarda 7.1 vs.) işlerde- başarılı buluyorum. Trust 23761 Ziva adlı ürünü bie araştırın derim. Aciliyetiniz yok ise en son Şok’a Philips Momentum 8264 ürünü gelmişti 100 küsür bir fiyata. Takipte kalırsanız belki tekrardan getirebilirler. Arkadaşım kullanıyor aşırı memnun.
Trustun uygun fiyatlı ürünlerini bende beğeniyorum. Düşük bütçede tercih edilebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri