- Tepki
- 28
hayır darboğaz olur.ben şimdiki 300watt lık psuma rx 550 4gb taksam ne olur
Şimdi sana bunun 400wattını sorcaktım sağ olhayır darboğaz olur.
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 879,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok yüksek ihtimalle yeterli gelir , bir şey olmaz. Psu alacaksanız kaliteli sertifikalı bir ürün için 1000TL civarı vermeniz gerekir.ben şimdiki 300watt lık psuma rx 550 4gb taksam ne olur
Bu nasıl hocam https://www.n11.com/urun/aerocool-v...dium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-reviewÇok yüksek ihtimalle yeterli gelir , bir şey olmaz. Psu alacaksanız kaliteli sertifikalı bir ürün için 1000TL civarı vermeniz gerekir.
Benim attığım model kötünün iyisi gibi birşey bütçeniz 1000tl aşağısıysa benim attığımı alın.
Bu işte senin attığının 400 wattıBenim attığım model kötünün iyisi gibi birşey bütçeniz 1000tl aşağısıysa benim attığımı alın.
Marka kaliteli değil.
sence hangi siteden alayım ?Benim attığım model kötünün iyisi gibi birşey bütçeniz 1000tl aşağısıysa benim attığımı alın.
Bunun fiyatı ürüne göre yüksek bence. Bende VX Plus 350w var. Memnunum ama elinizde 300w var ise tekrardan para verip düşük ürün almaya gerek yok. Alacaksanız kaliteli ürün alın derim.Aerocool kaliteli değilmi?
sence hangi siteden alayım ?
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 879,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com