TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Alınır fakat yerinizde olsam 3060ti tercih ederdim hem daha ucuz.![]()
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam ama aradaki performans farkı az değil yani, 3070 olsa neyse.nvidia tarafı bence de daha iyi bir seçim olabilir.
Hocam katılıyorum size, bu kişisel bir tercih tabii ki. Her zaman kartların saf performansı değerlendirilmemeli bana göre.Hocam ama aradaki performans farkı az değil yani, 3070 olsa neyse.
Ben senin yerinde olsam rtx li bir sistem alırdım çünkü daha sorunsuz bir kasa olur bazen rx ler driver da sorun çıkarabiliyor ama seçim sizin![]()
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Birde şöyle bir şey duydum: amd gpu lar ile ekran kaydı açınca amd gpu yu kullanmıyor diye duydum?Hocam katılıyorum size, bu kişisel bir tercih tabii ki. Her zaman kartların saf performansı değerlendirilmemeli bana göre.
Mesela ben sürekli cuda çekirdekleri kullanarak render alıyorum, hatta bazı programları kullanabilmek için öncelikli şart bu. Nvidia piyasadaki en etkin kart olduğu için, bazı konularda tekelleşmiş durumda. Ve daha zayıf bir kart olsa da amd'ye göre avantajlı oluyor.
Üstelik Amd'nin kartlarında ki sorunlar beni kendinden birkaç adım uzakta.
Bu çerçevelerde değerlendirildiğinde amdnin amiral gemisi kartı mı 2060 mı, bence 2060.![]()
Haklısınız hocam bende nvidia taraftarıyım adamların ürettikleri pahalı evet ama sorunsuzHocam katılıyorum size, bu kişisel bir tercih tabii ki. Her zaman kartların saf performansı değerlendirilmemeli bana göre.
Mesela ben sürekli cuda çekirdekleri kullanarak render alıyorum, hatta bazı programları kullanabilmek için öncelikli şart bu. Nvidia piyasadaki en etkin kart olduğu için, bazı konularda tekelleşmiş durumda. Ve daha zayıf bir kart olsa da amd'ye göre avantajlı oluyor.
Üstelik Amd'nin kartlarında ki sorunlar beni kendinden birkaç adım uzakta tutuyor.
Bu çerçevelerde değerlendirildiğinde amdnin amiral gemisi kartı mı 2060 mı, bence 2060.![]()
Yapılıyor ama oyunda falan fpsi düşürüyor diye biliyorum.Birde şöyle bir şey duydum: amd gpu lar ile ekran kaydı açınca amd gpu yu kullanmıyor diye duydum?