Sizce bu sistem alınır mı ?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Alınır fakat yerinizde olsam 3060ti tercih ederdim hem daha ucuz.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
nvidia tarafı bence de daha iyi bir seçim olabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Rx 6800 varken 3060ti seçmek garip bir durum olur. İllaki Nvidia diyorsanız seçim sizin. Performans farkındaki ciddi fark için YouTube üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Nvidia öneriyorsun anladım güzelde, en azından 20k olmasın. 3060ti ye 20k mı versin?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Hocam ama aradaki performans farkı az değil yani, 3070 olsa neyse.
Hocam katılıyorum size, bu kişisel bir tercih tabii ki. Her zaman kartların saf performansı değerlendirilmemeli bana göre.

Mesela ben sürekli cuda çekirdekleri kullanarak render alıyorum, hatta bazı programları kullanabilmek için öncelikli şart bu. Nvidia piyasadaki en etkin kart olduğu için, bazı konularda tekelleşmiş durumda. Ve daha zayıf bir kart olsa da amd'ye göre avantajlı oluyor.

Üstelik Amd'nin kartlarında ki sorunlar beni kendinden birkaç adım uzakta tutuyor.

Bu çerçevelerde değerlendirildiğinde amdnin amiral gemisi kartı mı 2060 mı, bence 2060. :(

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam katılıyorum size, bu kişisel bir tercih tabii ki. Her zaman kartların saf performansı değerlendirilmemeli bana göre.

Mesela ben sürekli cuda çekirdekleri kullanarak render alıyorum, hatta bazı programları kullanabilmek için öncelikli şart bu. Nvidia piyasadaki en etkin kart olduğu için, bazı konularda tekelleşmiş durumda. Ve daha zayıf bir kart olsa da amd'ye göre avantajlı oluyor.

Üstelik Amd'nin kartlarında ki sorunlar beni kendinden birkaç adım uzakta.

Bu çerçevelerde değerlendirildiğinde amdnin amiral gemisi kartı mı 2060 mı, bence 2060. :(
Birde şöyle bir şey duydum: amd gpu lar ile ekran kaydı açınca amd gpu yu kullanmıyor diye duydum?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

Üstelik Amd'nin kartlarında ki sorunlar beni kendinden birkaç adım uzakta tutuyor.

Haklısınız hocam bende nvidia taraftarıyım adamların ürettikleri pahalı evet ama sorunsuz

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Birde şöyle bir şey duydum: amd gpu lar ile ekran kaydı açınca amd gpu yu kullanmıyor diye duydum?
Yapılıyor ama oyunda falan fpsi düşürüyor diye biliyorum.

Nvidia kadar sorunsuz bir deneyim olmuyor yani. Ya da onun kendi ekran kaydı programı mı ne varmış, onunla almak gerekiyormuş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri