- Tepki
- 0
- İşlemci
- Ryzen 5 7600
- Ekran Kartı
- Rtx 4080 süper
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
BU ŞEKİLDE ALINIRGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ekran kartı güvenilir Super Gaming Pro olarak alHocam sistemi 32gb ram yapmayı düşünüyordum birde ekran kartı iyi mi güvenilir mi
7600 için sıvı soğutma gereksiz olur kule tipi yeterKuletipi soğutucu yeterli olur mu sıvı soğutma almaya gerek varmıdır
Palit kart hiç hoş durmamış bu sistemde, cl38 ram, 512 ssd ama bu paraya bu kadar orasıda var tabi. Arkadaşın özelleştirdiği şekilde bütçe kısıtlıysa alınabilir.
Hocam fiyat nasıl sizce sistemin bu fiyata görmedim 4080 süperEkran kartı güvenilir Super Gaming Pro olarak al
7600 için sıvı soğutma gereksiz olur kule tipi yeter
çok iyi fiyatHocam fiyat nasıl sizce sistemin bu fiyata görmedim 4080 süper
Daha mantıklı makul sistem önerileriniz varmı
Dar boğaz olmaz değil mi sistemde işlemci ekram kartına göre güçsüz kalıyor gibiçok iyi fiyat
Bütçenize göreyse alabilirsiniz sizin istemeniz önemli şahsen ben alıp kullanmazdım gainward ve palit markalarına güvenmiyorum. İki gün sonra sistem upgrade edecek olsam fiyat ölmeden satılmayan kartlar.Hocam fiyat nasıl sizce sistemin bu fiyata görmedim 4080 süper
Daha mantıklı makul sistem önerileriniz varmı
4080 süper beni baya bi götürür de başka makul sistem varmı bu sistem gibiBütçenize göreyse alabilirsiniz sizin istemeniz önemli şahsen ben alıp kullanmazdım gainward ve palit markalarına güvenmiyorum. İki gün sonra sistem upgrade edecek olsam fiyat ölmeden satılmayan kartlar.
2K da kullanman lazım en az o zaman darboğaz olmazDar boğaz olmaz değil mi sistemde işlemci ekram kartına göre güçsüz kalıyor gibi
Bu fiyata bulamazsınız bu attığınız çok makul arkadaşın yaptığı özelleştirmelerle alabilirsiniz ama bana sorarsanız psu 850w olsun ssd Kingstona upgrade edin bide gskillin cl30 bı Rami var özelleştirmede onu tercih edin4080 süper beni baya bi götürür de başka makul sistem varmı bu sistem gibi
2k monitörüm var da 4k da performansı nasıl olur sistemin bilgin varmı hocam yardımlarınız için teşekkür ederim herkese2K da kullanman lazım en az o zaman darboğaz olmaz
4K da güncel oyunlarda sıkıntısız oynarsın ama 2K monitörün varken 2K da kullan ömrü uzun olsun.2k monitörüm var da 4k da performansı nasıl olur sistemin bilgin varmı hocam yardımlarınız için teşekkür ederim herkese
Hocam bu sıvı soğutma nasıl sizce kuletipini almak yerine bu mantıklı mıdır4K da güncel oyunlarda sıkıntısız oynarsın ama 2K monitörün varken 2K da kullan ömrü uzun olsun.
Bence olmaz biraz sesli çalışma problemi olan bir model illa sıvı alacağım dersen Thermalright bakHocam bu sıvı soğutma nasıl sizce kuletipini almak yerine bu mantıklı mıdır
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr