Sizce Bu Sistem Nasıl?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
sistem güzel gerçekten ancak dolar kurundan dolayı fiyatı baya artmış birde sadece lin katmak yerine sorunuzu da yazarsanız sevinirim :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bence ilk attığı sistem daha iyi senin artıklarına göre

Kesinlikle değil 1060 3gb kullanılmış 1 yıl sonra yüksek grafiklerdeki bazı oyunlarda sorun yaratabilir a320 chipset kullanılmış ilerde bir üst düzeye geçerse yetersiz çift ram slotu kullanıyor buda yetersiz
Benim attıklarımda ise 1060 6gb 16 gb ram ( bir tanesinde) b350 chipset anakart 4 ram slotlu anakart ( bir tanesinde )

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bence ilk attığı sistem daha iyi senin artıklarına göre

Kesinlikle değil 1060 3gb kullanılmış 1 yıl sonra yüksek grafiklerdeki bazı oyunlarda sorun yaratabilir a320 chipset kullanılmış ilerde bir üst düzeye geçerse yetersiz çift ram slotu kullanıyor buda yetersiz
Benim attıklarımda ise 1060 6gb 16 gb ram ( bir tanesinde) b350 chipset anakart 4 ram slotlu anakart ( bir tanesinde )

Derste oldugumdan dolayı pek inceleme fırsatim olmadı ama artık bence galax yerine başka markalarda onermelisin galaxi beğeniyorum ancak o bütçeye galax almak pek mantıklı gelmiyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:

Derste oldugumdan dolayı pek inceleme fırsatim olmadı ama artık bence galax yerine başka markalarda onermelisin galaxi beğeniyorum ancak o bütçeye galax almak pek mantıklı gelmiyor

Piyasa Galaxa yönlendiriyor malesef düşük bütçeli f/p yapmaya çalışıyorum galax ile diğer markalar arasında 200-300 tllik farklar var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri