GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları

Fiyat düşürmek için çoğu şeyden kısmışlar tercih etmezdim şahsen.Özelleştirme olarak işlemci için Ryzen 5 5600/Anakart için asus prime b450m-k II yaptım. Fiyat olarak toplam 14.669TL oldu bu fiyata başka önerebileceğiniz sistem var mı? Şimdiden teşekkürlerGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
![]()
Hocam peki bu fiyat bandında önerebileceğin sistem var mı? Yılbaşı olmadan sipariş vermek istiyorum malum zamlar yolda.Fiyat düşürmek için çoğu şeyden kısmışlar tercih etmezdim şahsen.
Toplam bütçe nedir hocam ?Hocam peki bu fiyat bandında önerebileceğin sistem var mı? Yılbaşı olmadan sipariş vermek istiyorum malum zamlar yolda.
Peki önerebileceğin bu fiyat bandında sistem var mıdır?Sistem pek iyi değil ve site güvenilirdir.
Kasa için max 13/15k arasıToplam bütçe nedir hocam ?
DK360 KASA VE MSI 600W PSU İLE TERCİH EDİLEBİLİR PARÇALAR GÜZELÖzelleştirme olarak işlemci için Ryzen 5 5600/Anakart için asus prime b450m-k II yaptım. Fiyat olarak toplam 14.669TL oldu bu fiyata başka önerebileceğiniz sistem var mı? Şimdiden teşekkürlerGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
![]()
kasa olarak darkflash a290 black seçtim psu içinde önerdiğin gibi msi 600w seçtim uygunmudur totalde 14.763tl olduBU ŞEKİLDE ALINIR PARÇA KALİTESİ GAYET İYİ. 190 LİRA DAHA BÜTÇE ÇIKARSA PALİT EKRAN KARTI DAHA İYİ OLUR.
Ekli dosyayı görüntüle 13015
DK 360 SEÇİN seçtiğiniz kasanın hava akışı kötü ve çok küçükkasa olarak darkflash a290 black seçtim psu içinde önerdiğin gibi msi 600w seçtim uygunmudur totalde 14.763tl oldu
çok teşekkür ederim hocam peki sizce https://www.itopya.com/white-rabbit-2_h21305 şu sistem nasıldır 2 si arasında hangisini tercih etmeliyim? işlemci performansı konusunda r5 5600 mü İ3 12100F mi daha iyidir?DK 360 SEÇİN seçtiğiniz kasanın hava akışı kötü ve çok küçük
ekran kartı inno kalabilir
bu sistem parça kalitesi olarak çok kötü. PSU c4çok teşekkür ederim hocam peki sizce https://www.itopya.com/white-rabbit-2_h21305 şu sistem nasıldır 2 si arasında hangisini tercih etmeliyim? işlemci performansı konusunda r5 5600 mü İ3 12100F mi daha iyidir?
o halde gamegarajdaki sistemi alıyorum hocam önerileriniz için teşekkürlerbu sistem parça kalitesi olarak çok kötü. PSU c4
5600 daha iyi
hayırlı olsun.o halde gamegarajdaki sistemi alıyorum hocam önerileriniz için teşekkürler
C4 PSU ile sistem alınmaz.15.184 tl oluyor bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 13018
İyi alınabilir.