Soru Sizce Bu Sıstemde Neler Bozuk Olabılır

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
sıstemı ıtopyadan 1 2 ay once aldım sistemde gelen ılk gun bozuldu ıslemcısı degıstı 1 aydır pc kendı kenıdne reset atıyor gtx 1650 ekran kartı sonra xmp acınca kullanılmıyor donup kıtlenıyor gskill rıpways klasık 8 x 2 3200 mhz sonra bılgısayar kendı kendıne bazen kıtlenıyor oyun oynarken baska bır pc de calısan kulaklık ses jack ı calısırken mık jackları calısmıyor arka ve onde sızce hangi parcalar bozuktur garantıye yollıcam

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
sıstemı ıtopyadan 1 2 ay once aldım sistemde gelen ılk gun bozuldu ıslemcısı degıstı 1 aydır pc kendı kenıdne reset atıyor gtx 1650 ekran kartı sonra xmp acınca kullanılmıyor donup kıtlenıyor gskill rıpways klasık 8 x 2 3200 mhz sonra bılgısayar kendı kendıne bazen kıtlenıyor oyun oynarken baska bır pc de calısan kulaklık ses jack ı calısırken mık jackları calısmıyor arka ve onde sızce hangi parcalar bozuktur garantıye yollıcam
parça değil de yaşadığınız sıkıntıları söyleyin daha iyi olur

KS

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
parça değil de yaşadığınız sıkıntıları söyleyin daha iyi olur
sorunları soyledım aslında hocam kendıne bı anda reset atıyor bı anda donup kıtlenıyor xmp acınca donup kıtlenıyor calısan bır kulaklık taksamda mık jackları calısmıyor

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
benim düşüncem bios la alakalı önce bilgisayarı formatlayın tekrardan kurun sonra biosunuzu güncelleyin düzelmezse yolayın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri