Sizce Bu Sisteme Bu Monitör Ayarlar Nasıl Olmalı?

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

sistemler 1 haftaya elimde olacak , bilgisayar bilgim çok az , windows kurulduktan sonra işte genel ayarlar mı denir ekran kart ayarları monitör hz filan bu konuda bana destekci olabilme imkanınız varmı tw den filan bağlanıp ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53

sistemler 1 haftaya elimde olacak , bilgisayar bilgim çok az , windows kurulduktan sonra işte genel ayarlar mı denir ekran kart ayarları monitör hz filan bu konuda bana destekci olabilme imkanınız varmı tw den filan bağlanıp ?

Hazır sistemde hiç özelleştirme yaptın mı?

5500 fansız gelicek kutulu seçmediysen. Ya da harici soğutucu mu aldın?

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
stok fan var hocam , yerinde sordum yetmez ise daha sonradan sogutma alırım diye düşündük

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

oluruz hocam

stok fan var hocam , yerinde sordum yetmez ise daha sonradan sogutma alırım diye düşündük
stock fan yeter hocam 5500e gerek olmaz soğutmaya

PhsyX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
İyi günlerde kullan dostum şahsi fikrim artık oyunlar 10gb vram kullandığı için 12 den aşağı ekran kartı beni korkutuyor fakat senin oynadığın oyunlara göre değişir tabi

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
İyi günlerde kullan dostum şahsi fikrim artık oyunlar 10gb vram kullandığı için 12 den aşağı ekran kartı beni korkutuyor fakat senin oynadığın oyunlara göre değişir tabi

Hocam sizler neler oynuyorsunuz merak ettim. 1080p ve 2k da çok rahat yetiyor 8 gb vram neredeyse her oyuna?

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
csgo valorant gta5 god od war call of duty falan filan hocam fazlasında gözüm yok az mı sistem.
daha dogrusu sistem oynatmaz mı oyun

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
csgo valorant gta5 god od war call of duty falan filan hocam fazlasında gözüm yok az mı sistem.
daha dogrusu sistem oynatmaz mı oyun

Csgo-valo-gta 5 bunları oyundan saymana gerek yok, (Vram kullanımı açısından diyorum) god of ve call of duty 5-6 max vram kullanır onlarda da sıkıntı olmaz.

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
bahsettigiğiniz oyunları yazar mısınız hem bilgim olur belki incelerim zorlamayanları

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Şu oyunu oynayamazsın diye şuan hiç bir oyun yok öyle, Vram yüksek kullanan oyunlardan bahsetmemi istersen Rdr 2- Spiderman-Uncarted-Metro Exodus-The Last Of As- Forza 5 vs şuan aklıma gelenler bunlar. Bunları çok rahat oynarsın 1080p ultra ayarlarda 8 gb vram ile. 2K ultraya almak istersen sınırda oynatır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri