- Tepki
- 889
Yorumlarınızı bekliyorum...
Yorumlarınızı bekliyorum...
Ben mi görmedim yoksa bu kart videoda yok muydu
Benim fikrime gelirsek en güzeli ROG olmuş. Ondan sonra Galax tasarımları hoşuma gitti. Anime izlemedim ama düşünce güzel.
Benim fikrime gelirsek en güzeli ROG olmuş. Ondan sonra Galax tasarımları hoşuma gitti. Anime izlemedim ama düşünce güzel.
Bunu bilmiyordum , duyduğum iyi oldu. Tasarımı çok güzel.hocam bu özel seriydi kudan modeli tekrarı olmadı belki 4090 için yine yaparlar sonradan limited edition gibi bir şey
Kartın dışını kaplamayı unutmuşlar ve vidalar vs gözüküyor gibi ama hoş duruyor.
Hocam bu konuyla alakasız ama youtube da 3090Ti ile 4090 performansı karşılaştıran kanal gördüm. Global bir yasak yok muydu onlar nasıl bunu yapabiliyor ?Yok ya keşke![]()
Çok iyi düşünülmüş bir tasarım bence.Kartın dışını kaplamayı unutmuşlar ve vidalar vs gözüküyor gibi ama hoş duruyor.
Evet tasarımı güzel zaten o işin esprisi. Anime ile alakam yok ama boomstarda çok iyi düşünülmüş Çin'de çok satar.Çok iyi düşünülmüş bir tasarım bence.
Boomstar bambaşka bir tasarım sadece TR'de yok olsa almak için mağazaları;
Sonra cahil arkadaşlar yorumlarda sallıyor. Hakaret edilmesini ben bile istemem Taner hocamın isteyeceğini hiç sanmıyorum.@OceanLaB şöyle olmaz mi kesin görüş belirtmeden şey deseniz sallıyorum gece rüyamda gördüğüme göre rdr2 de 3090ti 100fps alıyorsa 4090 250fps alacak güce sahiptir bence alıyordur falan diyemiyor musunuz ?
Yorumlar cahil dolu olsa da burada benim mesajıma cevap olarak yazsa sorun olmayacağını düşünüyorum.Sonra cahil arkadaşlar yorumlarda sallıyor. Hakaret edilmesini ben bile istemem Taner hocamın isteyeceğini hiç sanmıyorum.