Sizce FSR 2.0 Dlss'e Karşı Nasıl Bir Performans Sergiliyor?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Benim çizgim zaten belli , ama bu markacılık ile değil . Şu an elimde 3070-3080 ve 6900xt var . RDR2 de bu yaşadığım sorunları sadece amd kartta yani 6900xt de yaşıyorum. Hatta Uzak doku grafikleri de ciddi bozuluyor, tam tersi uzak dokuların güzelleşmesi gerekirken durum bu .
Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir ?

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Fsr nin daha yol alması hocam yazılımsal olarak bence tam yapamadılar bu işi belki bir sonraki nesilde yaparlar ama nvidia gerçekten işin ehli durumunda.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Benim çizgim zaten belli , ama bu markacılık ile değil . Şu an elimde 3070-3080 ve 6900xt var . RDR2 de bu yaşadığım sorunları sadece amd kartta yani 6900xt de yaşıyorum. Hatta Uzak doku grafikleri de ciddi bozuluyor, tam tersi uzak dokuların güzelleşmesi gerekirken durum bu .
Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir ?
nvidia icin yorumum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam amd daha kartlarındaki sorunu çözememiş bir firma fsr in dlss i geçmesini beklemek aşırı komik

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Fsr daha kırk fırın ekmek yemesi lazım oyunlara sadece açılabilri bir özellik olarak koyuyorlar şuanda fps arttırıcam diye 5-10 görüntünün içine ediyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Fsr daha kırk fırın ekmek yemesi lazım oyunlara sadece açılabilri bir özellik olarak koyuyorlar şuanda fps arttırıcam diye 5-10 görüntünün içine ediyor
Kırk fırın yesede fayda yok gibi dlss
3.0 çok iyi geldi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
AMD kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki AMD nin yolu uzun Nvidia karşılaştırmak doğru olmaz tabi zaten bu yüzden fiyat farkı var ürünlerde

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Fsr nin daha yol alması hocam yazılımsal olarak bence tam yapamadılar bu işi belki bir sonraki nesilde yaparlar ama nvidia gerçekten işin ehli durumunda.
Katılıyorum kesinlikle .

5800x3d uv ayarları gelir mi :D
Gerek yok ki , l2-l3 ısınıyor , iyi hava akış iyi soğutma ile gayet iyi sıcaklıklar alınıyor . Ama elimde olsa kırmaz çekerdim.

Kırk fırın yesede fayda yok gibi dlss
3.0 çok iyi geldi
3.0 ın da fsr gibi balon olduğunu düşünüyorum yakında kanıtlarız inşallah :⁠-⁠)

oguzkral22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Katılıyorum kesinlikle .

Gerek yok ki , l2-l3 ısınıyor , iyi hava akış iyi soğutma ile gayet iyi sıcaklıklar alınıyor . Ama elimde olsa kırmaz çekerdim.

3.0 ın da fsr gibi balon olduğunu düşünüyorum yakında kanıtlarız inşallah :⁠-⁠)
Olan biriyle çekilebilir aslında ? :D

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam amd daha kartlarındaki sorunu çözememiş bir firma fsr in dlss i geçmesini beklemek aşırı komik
Kartlarında ciddi bir sorun yok , wattman bir hata değil uyarı , cw artık tüm kartlarda normal kabul ediliyor . Fsr de büyük youtube kanalları çok övgüler yağdırmıştı , amaç güzel yazılım güzel . İşleyiş kötü .

Olan biriyle çekilebilir aslında ? :D
Neden olmasın ? Baş tacısın .

-AlparslaN-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Dünyada bulunan tüm en iyi yazılımcıları Nvidia mı toparladı bünyesine bu nedir AMD iflah olmaz bu gidişle

AMD stajyer çalıştırıyor galiba bu sözleri AMD kullanıcısı olarak söylüyorum fakat hiç bir hata almadım ekrsn kartında

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Dünyada bulunan tüm en iyi yazılımcıları Nvidia mı toparladı bünyesine bu nedir AMD iflah olmaz bu gidişle

AMD stajyer çalıştırıyor galiba bu sözleri AMD kullanıcısı olarak söylüyorum fakat hiç bir hata almadım ekrsn kartında
Yazılımda aykırılıp yapıp rakip yoldan değil kendi yolundan gitmeli bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri