Yapılacak bir şey yok kısmına katılmıyorum. Bir site satışını yaptığı ürünün arkasında durmayıp kargoyu denetlemiyorsa neden ordan alayım. Ben derim ki kardeşim senin iş yaptığın kargo işini düzgün yapmıyor bu yüzden senden alışverişe yapılmaz. Onlarda kargoya diyecek özensiz ve düzgün teslimat yapmadığınız için sizinle çalışmayacağız. Ama ne biz ne onlar bunu yapmıyor maalesef. Şahsen amazondan ürün aldım mng üzerinden geldi sabah dağıtım şubesine geldi fakat o gün dağıtıma çıkmadı aynı şekilde aras yurtiçi ve sürattende almıştım onlar varış günü dağıtıma çıkmıştı. Direkt amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu anlattım kargoyu istemediğimi ve kargolarımın başka firmayla gönderilmesini talep ettim eğer alternatif yoksa başka yerden alışveriş yapacağımı söyledim ve direkt dikkate alıp işlem yaptılar. Amazonun ya da diğer bir sitenin bana ihtiyacı yok diyeceksiniz doğru bana ihtiyacı yok ama bize ihtiyacı var. Paramızla hevesle ve zamanımızla aldığımız hiçbir şeyin bize ulaşması sağlam gelmesi elzem olmamalı.