Soru Sizce H.o.yoksa G.o. Mu ?

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
73B2F0E0-857A-4EAE-A65D-3E3EE726D64D.png
G733’de de var zaten, gpx gereksiz pahalı.

Evet ciddiyiz, girdiğin yayıncılar hangisi Allah aşkına?

Unlost desen hyperx sponsoru
Diğerleride anlamıyo herkes kullanıyor deyip alıyor

5 sene önce çıkmış kulaklığı yeniledik deyip önünüze koyuyolar sizde alıyorsunuz. O yayıncılarda emin ol gram anlamıyor.

Ayrıca madem önerilerimizi önemsemiyorsun neden konu açıyorsun?
198A6B12-A577-4676-9387-251C49EF3473.png
4E95386A-9FC8-4329-ACC4-BCF7FEE365C8.png

Tek fark DTS denilen olay , film vs gibi işler için zaten 7.1’i aktif ederiz. Ayrıca memnun kalmaz isem sizlerin dediğini değerlendireceğimi daha önce de söyledim arkadaşlara.
Bu denli bir üslup edinmemenizi tavsiye ediyorum.

Sorup konu açmamın sebebi bilgilenmek için
Yayıncı sormuşsun en basit Mithrain Cloud 2 kullanıyor ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
alsksmska

Neyse hocam, dts’yi bu kadar geri plana atmanız garip. 7.1 düzgün olmadıkça nasıl ses kasıcaksınız?

Biz razercıyız ama elimde hyperx haste var 🤔

Madem attığınız ürünü bu kadar savunucaksınız neden soruyorsunuz? Bütçeniz varken dt990 pro önerdim alabileceğiniz en iyi kulaklıkardan düzgün bir 7.1 ses kartı ile çok daha iyi ses vericek.

Stüdyo kulaklığı kullanan oyuncu göremedim dediniz(kullanan bir sürü kişi var.)

Xtrfy bakabilirsiniz dedim(tenz kullanıyor) takmadınız

G733 ve v2 pro önerdim(g733 kullanan bir sürü kişi var)

Gidip alpha s aldınız ve gelip h.o/g.o diye konu açıyorsunuz, g.o diyoruz hala kendi aldığınızı savunuyorsunuz. Madem savunacaksınız neden konu açıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca blackshark zaten genel olarak daha iyi, çok garipsiniz.

Üslübuma laf etmişsiniz, bu 3. açtığınız konu. Hepsinde gayet güzel öneriler verdim. Ayrıca yayıncıların kullandığı her ürün iyi olmaz, çoğu yayıncı zowie kullanıyor çünkü shape olarak eline uyuyor ama özellik olarak çok geride fiyatını hak etmiyor. Buda buna benzer

Son düzenleme:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Tek fark DTS denilen olay , film vs gibi işler için zaten 7.1’i aktif ederiz. Ayrıca memnun kalmaz isem sizlerin dediğini değerlendireceğimi daha önce de söyledim arkadaşlara.

dostum üslubumda ne yanlış gördün bilemedim ben sana üstün özelliklerini söylüyorum sen bana trol müsün diyorsun burda üslubunu bozan ben miyim? üstelik h.o g.o diye konu açıyorsan eleştiriye açık olman lazım ben seni tanımam etmem ne zorum var senle ben sadece kulaklıkları kıyaslıyorum. Herkes kazıklanabilir takma kafana.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
dostum üslubumda ne yanlış gördün bilemedim ben sana üstün özelliklerini söylüyorum sen bana trol müsün diyorsun burda üslubunu bozan ben miyim? üstelik h.o g.o diye konu açıyorsan eleştiriye açık olman lazım ben seni tanımam etmem ne zorum var senle ben sadece kulaklıkları kıyaslıyorum. Herkes kazıklanabilir takma kafana.
Aslında daha kazıklanmamış iptal edebilir. Anlamadığım şey biz burda onun iyiliği için uğraşırken “Troll” oluyoruz.

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
alsksmska

Neyse hocam, dts’yi bu kadar geri plana atmanız garip. 7.1 düzgün olmadıkça nasıl ses kasıcaksınız?

Biz razercıyız ama elimde hyperx haste var 🤔

Madem attığınız ürünü bu kadar savunucaksınız neden soruyorsunuz? Bütçeniz varken dt990 pro önerdim alabileceğiniz en iyi kulaklıkardan düzgün bir 7.1 ses kartı ile çok daha iyi ses vericek.

Stüdyo kulaklığı kullanan oyuncu göremedim dediniz(kullanan bir sürü kişi var.)

Xtrfy bakabilirsiniz dedim(tenz kullanıyor) takmadınız

G733 ve v2 pro önerdim(g733 kullanan bir sürü kişi var)

Gidip alpha s aldınız ve gelip h.o/g.o diye konu açıyorsunuz, g.o diyoruz hala kendi aldığınızı savunuyorsunuz. Madem savunacaksınız neden konu açıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca blackshark zaten genel olarak daha iyi, çok garipsiniz.

Üslübuma laf etmişsiniz, bu 3. açtığınız konu. Hepsinde gayet güzel öneriler verdim. Ayrıca yayıncıların kullandığı her ürün iyi olmaz, çoğu yayıncı zowie kullanıyor çünkü shape olarak eline uyuyor ama özellik olarak çok geride fiyatını hak etmiyor. Buda buna benzer
Pekala teşekkürler konuyu kapatalım.
Dediklerinizi memnun kalmadığım takdirde değerlendireceğim muhakkak iyi çalışmalar

Aslında daha kazıklanmamış iptal edebilir. Anlamadığım şey biz burda onun iyiliği için uğraşırken “Troll” oluyoruz.
Ben harbi ciddi misiniz ya değilse bazı donanımsal özelliklerini belirttiğiniz için film vs gibi işlerle işimin olmaması sebebi ile hani bu nedenler üzerinden değerlendiriyorsunuz düşüncesi ile arkadaşlar ciddi misiniz bakın şu şu kişiler bunu tavsiye etti. Demek istedim mevzu 3.5k ile kazıklanmak durumu değil. İstesem saydıklarınızın hepsini alır dener kafama yatanı kullanır gerisini kaldırır çöpe atarım. Sadece Ses kasma olayı ile ilgili olarak Fps oyuncularının tavsiyesini göz ardı etmeniz şaşırttı o kadar önemsiz yani ama tavsiyeler için teşekkürler ediyorum .

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Pekala teşekkürler konuyu kapatalım.
Dediklerinizi memnun kalmadığım takdirde değerlendireceğim muhakkak iyi çalışmalar

Ben harbi ciddi misiniz ya değilse bazı donanımsal özelliklerini belirttiğiniz için film vs gibi işlerle işimin olmaması sebebi ile hani bu nedenler üzerinden değerlendiriyorsunuz düşüncesi ile arkadaşlar ciddi misiniz bakın şu şu kişiler bunu tavsiye etti. Demek istedim mevzu 3.5k ile kazıklanmak durumu değil. İstesem saydıklarınızın hepsini alır dener kafama yatanı kullanır gerisini kaldırır çöpe atarım. Sadece Ses kasma olayı ile ilgili olarak Fps oyuncularının tavsiyesini göz ardı etmeniz şaşırttı o kadar önemsiz yani ama tavsiyeler için teşekkürler ediyorum .
Hocam şimdi ben burada oyuncuların çoğu şeyden anlamadığını kanıtlayabilirim. Zaten kimsenin iyi oynama sebebide aşırı iyi ekipman değildir. Burda hem rahat hem ses kalitesi daha iyi bir kulaklık olarak v2 pro öneriyorum

Amazon zaten direk iade kabul ediyor, size önerdiğim tüm kulaklıkları deneyip iade edebilirsiniz beğendiğinizi kullanırsınız.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
kardeşim siz ciddi misiniz troll müsünüz
15 Fps yayıncısı açtım 9’u Hyperx kullanıyor bu insanlar salak olamaz heralde :)
Tavsiye eden 2 kişi de Fps Espor oyuncusu yani
Yok gerçekten ciddiyiz. Fakat çok kötü kulaklık almışsın

Ekli dosyayı görüntüle 20433Ekli dosyayı görüntüle 20434

Epey.com a göre kıyaslamak mı ? :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri