ileriye dönük için olanı söyledim. 2bin tl lik olan anakartların hiç biri geleceğe yatırım değil çöp olacak anakartlar

Bir sistem toplarken günü kurtarmak yerine geleceğe yatırım yapılmalıdır ve bunun baş yapıtı da anakartla başlar. İşlemci için zaten bekleyecek anakart içinde biraz daha bekleyebilir. Tabi tercih alıcınındır. 2bin tl de olan anakartların hepsi 3.0 ve geleceğimiz 4.0 çağırıyor artık neden parayı çöpe atıyorsun ki almışken bir defaya mahsus iyisini al bütçenizi fazla zorlamadan
En ucuz Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
o branşta önereceğim fiyata göre bu anakart var, fakat geleceğe yatırım olarak bakmıyorum.
MSİ zaten m.2 slot sıkıntısı olduğunu düşünüyorum o yönden önermedim hayır anakart yapıyorsun teknoloji m.2 slot sen anakarta koymaya üşeniyorsun ayıptır ya.
Gigabyte sağolsun gösterişe güzel sunuyor da teknolojiden kaçmış kaliteli olan anakartları pahalı.
kısaca güzel insan seçeceğin ürün sana kalmış ama şöyle düşün bütün bileşenler bu anakartın üstün de olacak ona göre