Sizce Hangi Araç Daha Mantıklı

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Merhaba arkadaşlar yeni araç bakıyoruz aklımızdaki araç 1.6tgdı tucson fakat tucson için 2 seçeneğimiz var
1. seçenek 1.6 tgdı comfort (boş paket) 2022 yeni kasa hatasız boyasız 22k km de
2. seçenekde 2016 önceki kasa 1.6tgdı elite plus en full paket 70k km de hatasız boyasız
şimdi aklımızı karıştıran şey ilk seçenek daha yeni fakat 2. seçenektede şerit takip çarpışma önleme kör nokta sanruf arka koltuk ısıtma 4x4 vs artıları var yani bu saydıklarım 1. seçenekte yok
ilk seçenekde ufakda olsa hata boya var 2. ise tertemiz fakat 1. seçenekde dediğim gibi içi vs yeni tasarım aklımız şuan karışık sizce hangisi daha mantıklı olur

açıkçası bana 1. seçenek daha sıcak geliyor

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
2. Seçenek bence daha mantıklı. Sırf yeni diye hasarlı araba da alınmaz. KM Farkı da az zaten.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
2. Seçenek bence daha mantıklı. Sırf yeni diye hasarlı araba da alınmaz. KM Farkı da az zaten.
düzeltme yaptım hocam hatasız boyasız mış sadece donanım için 1. de klasik donanımlar var ama 2. de tüm özellikler var yani aklınıza gelebilecek tüm özellikler bide 4x4 açıkçası bizi cezbeden şey donanım farkı

1. seçenek https://www.sahibinden.com/ilan/vas...t-esnafdan-satilik-takas-yok-1132513022/detay ve 2. seçenek https://www.sahibinden.com/ilan/vas...x4-tucson-dusuk-km-red-paket-1127293841/detay

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Arabanın daha yeni olmasını da isteyebilirsiniz ama şahsen ben yüksek donanımı tercih ederdim. Hem ilk ilana göre eski olmasına rağmen 70K Km çok iyi. Araç hiç sürülmemiş gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri