- Tepki
- 248
bütçeniz ne kadar?İki klavye arasında kaldım sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa alınır mı bunlardan biri ?
250 yi aşmazsa güzel olurbütçeniz ne kadar?
Bu bütçede çok bi seçenek yok sana tavsiyem biraz daha ekleyip daha sağlam bişey alabilirsin https://m.n11.com/urun/gamepower-wa...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel valorant gibi oyunlarda küçük klavye daha iyi oluyo yer açısındanİki klavye arasında kaldım sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa alınır mı bunlardan biri ?
Denk geldi bilindik bı marka uzun yıllar götürür.İki klavye arasında kaldım sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa alınır mı bunlardan biri ?
Kalitesiz bir ürün. Düşük bütçede kullanılıyor sadece.Denk geldi bilindik bı marka uzun yıllar götürür.
2.ürünü ben kendim evde kullanıyorum memnunum isterseniz eve gidine fotoğrafta atarım her yerinin merak ettiğiniz yer olursa belirti fotoğraf olarak belirteyim.İki klavye arasında kaldım sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa alınır mı bunlardan biri ?
bütçeniz uyarsa :İki klavye arasında kaldım sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa alınır mı bunlardan biri ?
Bir kaç fotoğraf fena olmaz hocam2.ürünü ben kendim evde kullanıyorum memnunum isterseniz eve gidine fotoğrafta atarım her yerinin merak ettiğiniz yer olursa belirti fotoğraf olarak belirteyim.
Renkler değişmiyor.
Atıyorum şimdi ev deyim.Bi 5 dk içerisinde fotoğraflarını ve video olarak atacağım.Bir kaç fotoğraf fena olmaz hocam
Tamamdır teşekkür ederimAtıyorum şimdi ev deyim.Bi 5 dk içerisinde fotoğraflarını ve video olarak atacağım.
Teşekkür ederim hocam
Zip dede sesi var.