Yardım Sizce Hangi Kulaklığı Alsam İyi Olur..?!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Ben Kablosuz Kulaklık Bakıyorum Ama Kulaklığın Microfonunu Da Kullanacağım Oyun, İş Ve Hobim İle Uğraşırken..
Kullanacağım Alan Hem Telefon Hem Bilgisayar Hem Laptop Hem Tablet Olacak.. Karma Bir Alan Yani.. Ama Genel Olarak PC'de Takılacam..
Yeni Bilgisayar Topladığım İçin Bütçem Neredeyse Yok Diyebilirim.. Gönül İsterdiki SteelSeries Arctic Nova Pro Wireless Kulaklık Alalım.. Ama Malesef Bütçe Düşük..
Bütçe :=: Bin -/- 2 Bin ₺ Maximum Diyebilirim..

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Hocam havit gamenote fuxi h3 tavsiye edebilirim şuanda aktif olarak kullanıyorum şarjı baya gidiyor mikrofonuda orta düzey bir mikrofon

Rampage crackda vardı galiba ama rampage asla önermem hocam küçükken sevdiğim bir markaydı fakat baya çöpmus şimdi anladım ondan havit deniyorum

Havitin birde h7 modeli vardı onada bakabilirsiniz

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam havit gamenote fuxi h3 tavsiye edebilirim şuanda aktif olarak kullanıyorum şarjı baya gidiyor mikrofonuda orta düzey bir mikrofon

Rampage crackda vardı galiba ama rampage asla önermem hocam küçükken sevdiğim bir markaydı fakat baya çöpmus şimdi anladım ondan havit deniyorum

Havitin birde h7 modeli vardı onada bakabilirsiniz

Benim Miladdan Kalma Kalma Kablolu Kulaklık Olarak Rampage Var Halen Daha Çalışır 15 Yıldır Falan.. Gayet Güzel Ama Komple Derisi, Kayışı Vsr Gitti..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri