2. El 2k monitor bulabilsem alicamda 6-6,5k ya bulmak zor
2. El 2k monitor bulabilsem alicamda 6-6,5k ya bulmak zor
27 inc lazim hocamgb2428ff gayet kaliteli
pivotsa gb2419ff de var
Bende önerdim hocam ama 27 inç falan istiyo masası büyük olduğu için küçük duruyomuş ekrangb2428ff gayet kaliteli
pivotsa gb2419ff de var
Benim gönderdiklerime bi bak istersen bulunur yani27 inc lazim hocam
Va panel
Hocam bu 1080p mi 2k mi anlamadim
2560x1080 diyorVa panel
2k twisted minds stok bitmişVa panel
2560x1080 diyor
https://www.hepsiburada.com/twisted...-rgb-nano-ips-gaming-monitor-pm-HBC00004DG1OY bumu hocam2k twisted minds stok bitmiş
twisted minds 27tmqe modeliydi galiba 165 hz 2 k tam fp ürünü ama stoklarda tükendi gelince bir bakmanızı öneririm 6.5 k civarı fiyatı vardı bu monitör2. El 2k monitor bulabilsem alicamda 6-6,5k ya bulmak zor
Stock yenilenmez BENCE neden dersen hepsiburada çok geç yeniliyo elinde olsa biletwisted minds 27tmqe modeliydi galiba 165 hz 2 k tam fp ürünü ama stoklarda tükendi gelince bir bakmanızı öneririm
hepsi buradada değil sadece amazondada vardı trendyoldada hepsinde aynı satıcı idi 1 adet kalmıştı ben alıcaktım ertesi gün baktım bitmiştiStock yenilenmez BENCE neden dersen hepsiburada çok geç yeniliyo elinde olsa bile
2k twisted minds stok bitmiş
Alınırı mı?Bende önerdim hocam ama 27 inç falan istiyo masası büyük olduğu için küçük duruyomuş ekran
Benim gönderdiklerime bi bak istersen bulunur yani
Güzel ama biraz daha araştır istersen
gamebooster gb2428ffBankada bir monitör onerirmisiniz FPS oyunları oynuyorum 6 k bütçem var
En iyisi o attigim gibi duruyorGüzel ama biraz daha araştır istersen