SİZCE HANGİ SİSTEM ?

Hazırsistemmagduru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

BU 1. SİSTEM : 11.799 TL

BU 2. SİSTEM : 12.499 TL --- KAMPANYA FİYATINDAN FAYDALANABİLDİĞİM İCİN FİYAT 12.499 TL ---( BU SİSTEMDEKİ CEKİNCELERİM PSU SU 80+ DEĞİL, İ3-12100F RX 6700 Ü BESER Mİ ?, SAPPHİRE PULSE RX 6700'ÜN ISINMA PRBLEMİ VAR MI ? KASA PEK HAVADAR DEĞİL GİBİ

SİZCE BU ENDİŞELERİMİ GİDEREBİECEK 11-13 K ARASI BİR HAZIR SİSTEM KARA CUMA GÜNÜ YAKLAŞIRKEN GELİR Mİ VEYAHUT BU FIRSATI YAKALAYABİLİR MİYİM KAFAM CK KARISIK :(

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Besleme durumlarıyla ilgili youtube üzerinden bilgi edinebilirsiniz. 2-3 ayrı video üzerinden baz alın. Psu'su kötü değil. İdare eder hatta bu bütçede kullanılan psulara göre markası sebebiyle biraz daha güvenilir diyebiliriz. Kasa da kötü görünmüyor.

KS

Hazırsistemmagduru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2. sistemden bahsediyrsunuz dimi üstad? kasası bana havadar değil gibi geldi o yüzden sordum bir de sapphire pulse 6700 ün ısınması hakkında cok fazla bilgi edinemedim psusu 80+ değil ya o yüzden sordum psusunu

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
2. sistemden bahsediyrsunuz dimi üstad? kasası bana havadar değil gibi geldi o yüzden sordum bir de sapphire pulse 6700 ün ısınması hakkında cok fazla bilgi edinemedim psusu 80+ değil ya o yüzden sordum psusunu
Korumaları tam olmayan standart bir düşük bütçe psusu aslında. Ama sırf bu yüzden ekran kartını 2 seviye düşürmek mantıklı gelmiyor. Kasa olarak yeterli geleceğini düşünüyorum. Kart ısınabilir ancak ileride fan eklemeleri yaparak sorunu çözebilirsiniz. PSU güven vermiyorsa satıp yenisini alabilirsiniz veya diğer seçeneği ekleyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri