Sizce Hangisi Daha İyi Performans Verir?

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Selamlar,

İkiside Ryzen 5 5600le Çalıştığını Varsayarsak Sizce Hangisi Daha İyi Performans Verir?
Gigabyte RTX 3060TI Windforce OC GV-N306TWF2OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB

SAPPHIRE RADEON RX 6700 PULSE 10GB GDDR6 160Bit

Moderatörün son düzenlenenleri:

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Hocam benim tercihim rx 6700den olurdu açıkcası hem daha güçlü bir kartı hem vram konusunda avantajlı olduğunu düşünerekten.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Amd kartları hiç beklemediğiniz bir zamanda, güzel bir günde tam oyuna girecek iken gününüzü mahvetme potansiyeline sahip sürücülere sahip. Tabiki yaşama ihtimaliniz var, ben kurarım bir kere adam gibi, bir daha sorun çıkamaz derseniz alırnır.
Bu Sorun Bizle Alakalı Veya Bizim Kurmamızla Mı Alakalı Yoksa Amd Kartı Olmasıyla Mı Alakalı? Ne Gibi Sorun Çıkartabilir

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
İnanın herşey ile ilgili olabilir, herşey güzel gidiyordur ama bir güncelleme yayınlarlar sonra uğraş dur.
Peki Bu Riske Değecek Bir Performans Sergiler Mi 3060Ti Karşısında

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Yani yazdım bu kadar Amd düşmanı değilim, ama sürücülerinde herkesin bildiği bir dengesizlik var, kafam rahat olsun diyorsanız Nvidia alın, aynı fiyata daha iyi performans istiyorsanız nvidia ama biraz riskli. Ben uyumlu şeyleri severim şahsen, amd kartlar stabil olsaydı kendim de amd kart tercih ederdim, amd işlemciye takım olurlardı. Performans farkı her türlü test var YouTube da, oynayacağınız oyuna göre bakarsanız istediğiniz sonuca göre tercihiniz şekillenir.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Yani yazdım bu kadar Amd düşmanı değilim, ama sürücülerinde herkesin bildiği bir dengesizlik var, kafam rahat olsun diyorsanız Nvidia alın, aynı fiyata daha iyi performans istiyorsanız nvidia ama biraz riskli. Ben uyumlu şeyleri severim şahsen, amd kartlar stabil olsaydı kendim de amd kart tercih ederdim, amd işlemciye takım olurlardı. Performans farkı her türlü test var YouTube da, oynayacağınız oyuna göre bakarsanız istediğiniz sonuca göre tercihiniz şekillenir.
Bu Fsr 3 Muhabbetide Riske Değer Gibi Duruyor. Bu Haliyle Bile Rekabet Ediyorken Hatta Bazı Oyunlarda Öne Geçiyorken Fsr 3 Desteğiyle Fırlayabilir. Gönlüm 6700 den Yana Ama Bellide Olmaz Bakalım Bi Fikir Alayım Diye Yazdım Teşekkürler

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bu Fsr 3 Muhabbetide Riske Değer Gibi Duruyor. Bu Haliyle Bile Rekabet Ediyorken Hatta Bazı Oyunlarda Öne Geçiyorken Fsr 3 Desteğiyle Fırlayabilir. Gönlüm 6700 den Yana Ama Bellide Olmaz Bakalım Bi Fikir Alayım Diye Yazdım Teşekkürler
Doğru söylüyor arkadaş amd biraz tutarsız ekran kartı konusunda

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Çok Arada Bıraktınız Şimdi Beni DKSNCKDJFD
Mesela şöyle ekleyeyim şimdi açılmış konu güzel denk geldi, bu olay psudan değilse %90 amd driverindan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri