Sizce hangisi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Dostum şu iki laptobu vatana ekran kartı kaç watt diye sormanı öneririm

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Aslında şöyle 13-15kya bir laptop alsam okula götürüp getirmek için kütüphanede ders çalışırken çok lazım oluyor. Bölümde şuan sadece laptop gereken c ve algoritma dersi var ağır işleri evde yapsam okulda sadece çalıştırsam olur mu ? Birde ben ytüdeyim zaten devlet üniversitesi herkesin 30klık laptop alıcak gücünün olduğunu düşünmüyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aslında şöyle 13-15kya bir laptop alsam okula götürüp getirmek için kütüphanede ders çalışırken çok lazım oluyor. Bölümde şuan sadece laptop gereken c ve algoritma dersi var ağır işleri evde yapsam okulda sadece çalıştırsam olur mu ? Birde ben ytüdeyim zaten devlet üniversitesi herkesin 30klık laptop alıcak gücünün olduğunu düşünmüyorum.
Yazılım için pek bir şeye gerek yok. Dediğin gibi yapabilirsin. Fakat alacağın masa üstü 30k yı 15 i laptoba 15i masaüstüne verirsen ikiside giriş seviye sistemler olur. 30k lık laptop daha iyi sanki.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Yazılım için pek bir şeye gerek yok. Dediğin gibi yapabilirsin. Fakat alacağın masa üstü 30k yı 15 i laptoba 15i masaüstüne verirsen ikiside giriş seviye sistemler olur. 30k lık laptop daha iyi sanki.

kasa olarak ta bunu düşünüyorum bana yeter bence

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

kasa olarak ta bunu düşünüyorum bana yeter bence
Evet gayet iyi, monitör falanda var işin içinde o yüzden dedim giriş seviye olur diye.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Masaüstü net alacakmısın? Ona karar ver ilk.
Hocam ben aslında masaüstü istemiyorum benim istediğim şey max 35k civarına valorantta 240fps ve üstü alabileceğim ve yanına harici olarak 240hz bir monitör bağlayabileceğim bir laptop eğer bu olmuyorsa 144hz de bağlayabilirim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam ben aslında masaüstü istemiyorum benim istediğim şey max 35k civarına valorantta 240fps ve üstü alabileceğim ve yanına harici olarak 240hz bir monitör bağlayabileceğim bir laptop eğer bu olmuyorsa 144hz de bağlayabilirim.
Dostum şu iki laptobu vatana ekran kartı kaç watt diye sormanı öneririm

Bu iki laptobun tdp değeri kaç watt diye sor dostum.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Hocam ddr5 te tek kanal çift kanal fark etmiyormuş doğru mu ?

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
HDMI 2.1 olan laptopa HDMI 2.0 destekleyen monitör bağlarsak 240hz alabilir miyiz ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri