ardateo Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 31 Tem 2022 Mesajlar 2,575 Tepki 871 Konum Zonguldak 15 Haz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar kartımda perfromance ve quıet modu var bu modları kart üstünden ayarlayabiliyorum sizce hangisi daha iyi olur şuan performance de
Merhaba arkadaşlar kartımda perfromance ve quıet modu var bu modları kart üstünden ayarlayabiliyorum sizce hangisi daha iyi olur şuan performance de
oyuncubiradam Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Haz 2023 Mesajlar 97 Tepki 12 15 Haz 2023 #2 ardateo' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kartımda perfromance ve quıet modu var bu modları kart üstünden ayarlayabiliyorum sizce hangisi daha iyi olur şuan performance de Genişletmek için tıkla ... Quiet seçip pcyi yormaya gerek yok.
ardateo' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kartımda perfromance ve quıet modu var bu modları kart üstünden ayarlayabiliyorum sizce hangisi daha iyi olur şuan performance de Genişletmek için tıkla ... Quiet seçip pcyi yormaya gerek yok.
KS ardateo Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 31 Tem 2022 Mesajlar 2,575 Tepki 871 Konum Zonguldak 15 Haz 2023 Konu Sahibi #3 oyuncubiradam' Alıntı: Quiet seçip pcyi yormaya gerek yok. Genişletmek için tıkla ... yani performace de mi dursun
oyuncubiradam' Alıntı: Quiet seçip pcyi yormaya gerek yok. Genişletmek için tıkla ... yani performace de mi dursun