- Tepki
- 20
Merhaba hocam, öncelikle ilk ürün fiyatını hak etmiyor bunu belirtiyim. İkinci linkte çalışmıyor.
Reis iyi güzel de ben kablosuz arıyorum ikinci linkteMerhaba hocam, öncelikle ilk ürün fiyatını hak etmiyor bunu belirtiyim. İkinci linkte çalışmıyor.
Ben size şöyle 3 ürün önereyim;
![]()
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.040,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Endgameye önyargılı yaklaşmayın lütfen, çok kalitelidir. Hatta aralarında en iyisi.
Tenz bile zamanında kullandı.
o zaman ajazz aj139 hocam. Razer v2xde alınmazReis iyi güzel de ben kablosuz arıyorum ikinci linkte
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed var
Neden razer alınmazo zaman ajazz aj139 hocam. Razer v2xde alınmaz
Pilli ağır bir ürün.Neden razer alınmaz
Küçük pil takarsanız çok hafif oluyor diyorlar 35 gram falan dedi galibaPilli ağır bir ürün.
35 gramın imkanı yok, 35 gram fare yok dünyada. Ne yaparsan yap ağıeKüçük pil takarsanız çok hafif oluyor diyorlar 35 gram falan dedi galiba
Pardon o zaman ben yanlış duymuşum35 gramın imkanı yok, 35 gram fare yok dünyada. Ne yaparsan yap ağıe