Sizce hangisini almak daha mantıklı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
5800HS vs 4800H yaparsak tek çekirdekte benzer işlemciler ama çok çekirdek performansında %10 kadar fark oluşabilir 5800HS lehine. Ancak o makine 8GB RAM ve buda oyun için ideal değil. Sadece bu makineler özelinde mi kalmak gerek, alternatif sunmamızı ister misiniz? Bütçe belirtirseniz alternatif sunarız.

KS

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
5800HS vs 4800H yaparsak tek çekirdekte benzer işlemciler ama çok çekirdek performansında %10 kadar fark oluşabilir 5800HS lehine. Ancak o makine 8GB RAM ve buda oyun için ideal değil. Sadece bu makineler özelinde mi kalmak gerek, alternatif sunmamızı ister misiniz? Bütçe belirtirseniz alternatif sunarız.
Maksinum 18K civarı, ama bu ikisinden biri olursa daha iyi olur. Tabi önermek size kalmış.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Diz üstü Bilgisayar önerisi;

+HP Victus İş yerinde kullanıyorum memnunum arada kameralara gözükmeden GTA,CYP 77 vs. oynuyorum :D

Son düzenleme:
KS

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Yani ben yıllardır 60/75Hz monitör kullanıyorum hiçbir eksikliğini hissetmedim. Eğer öyle CSGO, Valorant vb. oyunlar oynanacaksa o konularda yetersiz gelebilir size.

Peki arttırmak için ram önerebilir misiniz 8 gb? Bir de, 2 x 8 özelliği olur mu laptopta?

KS

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
@ugur.gozaydin Hocam bir de, internette kutu açılış videolarında Zephyrus modelinde diğerlerinde notebook kılıfı da vardı, bunda olup olmadığını nasıl anlarız?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
@ugur.gozaydin Hocam bir de, internette kutu açılış videolarında Zephyrus modelinde diğerlerinde notebook kılıfı da vardı, bunda olup olmadığını nasıl anlarız?
Kılıf, çanta vb. şeyleri satıcıya sorarsanız daha iyi olur. Ürünün resmi sitesinde var bile olsa satıcı bazen göndermiyor.

KS

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri