Fiyat/Performans Sizce Hangisini Seçmeliyim Tavsiye Sistem

burakk23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
R5 7500F , i5 14600K
Ekran Kartı
RTX5070 , 9060XT
merhabalar
öncelikle daha önce sistem toplamadım ve pek anlamıyorum bi kaç araştırma yaptım öyle Gaming gecesini de bekleyeceğim sizce hangi siteme yönelmeliyim fps ve ara sıra da hikayeli oyun oynarım. 5070 li sistemi almaya değer mi yoksa 9060xt de idare eder mi. sizinde varsa sistem öneriniz lütfen paylaşın.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
merhabalar
öncelikle daha önce sistem toplamadım ve pek anlamıyorum bi kaç araştırma yaptım öyle Gaming gecesini de bekleyeceğim sizce hangi siteme yönelmeliyim fps ve ara sıra da hikayeli oyun oynarım. 5070 li sistemi almaya değer mi yoksa 9060xt de idare eder mi. sizinde varsa sistem öneriniz lütfen paylaşın.

Diğer işlerini yapmak için başka bir laptop vs. varsa o bütçeye o kasa yerine konsol alabilirsin.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
merhabalar

Crimson Infinity bu akşam 22:00'de indirime girecek.

KS

burakk23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IMG_4895.png
vatan bilgisayardan 42 k 3 taksit bu sistemi sipariş ettim sizce nasıl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri