Sizce Haziranı beklemeli miyiz ?

Bilgisaymaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birkaç aydır uğraştığım sistem toplama maceram tam bitme noktasına gelmişken Haziran'da B550'ler, Nvidia'dan sesler gelicek gibi görünüyor. Sizce Biraz daha beklemek ne kadar yararlı olur fiyatlar açısından? dolar düşerse (umarım) ve yeni güncel parçalar gelirse eskiler ucuzlayabilir veya direkt B550 veya gelicek yeni parçalara almaya da yönelebilirim. Sizce beklemek ne kadar mantıklı dağlar kadar fark olucağını sanmak hata olur ama bilemiyorum da.

Stuk İbrahim Keskin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisaymaz' Alıntı:
Birkaç aydır uğraştığım sistem toplama maceram tam bitme noktasına gelmişken Haziran'da B550'ler, Nvidia'dan sesler gelicek gibi görünüyor. Sizce Biraz daha beklemek ne kadar yararlı olur fiyatlar açısından? dolar düşerse (umarım) ve yeni güncel parçalar gelirse eskiler ucuzlayabilir veya direkt B550 veya gelicek yeni parçalara almaya da yönelebilirim. Sizce beklemek ne kadar mantıklı dağlar kadar fark olucağını sanmak hata olur ama bilemiyorum da.

Şahsi fikrim doların düşmesini pek beklemiyorum düşersede ne kadar düşecek çok fazla bir düşme olmaz. Tekrar belirtmek isterim şahsi fikrim, bende beklemeyi düşünüyordum fakat daha çıkması daha muhtemel gözüküyor şu bir kaç gün euroda (doları bilmiyorum) suni bir düşme var fakat sonrasında tekrar yükselişe geçecektir.  İyi akşamlar dilerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri