Sizce Iphone 15 Alınır Mı

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
3 taksit 55.000TLye almayı düşünüyorum bazı kişiler yok şöyle kolay kırılıyor, kılıf kullanmalısın telefonun rengi soluyor falan diyor veya bu paraya değmez diyorlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben androidden sıkıldım ve iOS geçmek istiyorum ama bu fiyata değmez şunu bunu al diyorsanız düşüneceğim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hayır alınmaz, samsung s23u al veya s24 bekle

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hangi telefondan geçeceğinize bağlı olarak da değişir. Kolay kırılma ve kılıf muhabbeti konusunda ise kırılma konusunda hak var, kılıfta yok. Kaliteli, düzgün kılıf kullanılırsa bir şey olmaz ve zaten telefona renk geçmez, kılıf sararır. Bence de bir arkadaşın dediği gibi düz model almaktansa pro modele yönelmek daha iyi ancak bütçe yoksa da düz model de gayet mantıklı.

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Hangi telefondan geçeceğinize bağlı olarak da değişir. Kolay kırılma ve kılıf muhabbeti konusunda ise kırılma konusunda hak var, kılıfta yok. Kaliteli, düzgün kılıf kullanılırsa bir şey olmaz ve zaten telefona renk geçmez, kılıf sararır. Bence de bir arkadaşın dediği gibi düz model almaktansa pro modele yönelmek daha iyi ancak bütçe yoksa da düz model de gayet mantıklı.
55den yukarı çıkamıyorum ve ios kullanmak istiyorum o halde düz 15 alayım mı? Isınma sorunu var diyenlerini gördüm internete yazdığımda pro ve pro max modellerinde olduğu yazıyor 🤔

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222
3 taksit 55.000TLye almayı düşünüyorum bazı kişiler yok şöyle kolay kırılıyor, kılıf kullanmalısın telefonun rengi soluyor falan diyor veya bu paraya değmez diyorlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben androidden sıkıldım ve iOS geçmek istiyorum ama bu fiyata değmez şunu bunu al diyorsanız düşüneceğim.
Eğer bütçen el veriyorsa ve gerçek anlamda bir akıllı telefon kullanmak istiyorsan kesinlikle iPhone satın almalısın. Renk solması vb. çoğu şey şehir efsanesi. Maalesef en iyiler her zaman taşlanır. Apple da ürünleriyle bundan "nasibini" alıyor. S, W, Q, Z vb. gibi harflerle, karmaşık isimlerle başlayan cihazlardan bütçen el veriyorsa kesinlikle uzak dur (bütçesi el vermeyenleri ya da özel kullanımı olanları kastetmiyorum).

Hangi iPhone modelini kullanırsan kullan tek önerim orijinal aksesuarlarını kullanmandır.

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
55den yukarı çıkamıyorum ve ios kullanmak istiyorum o halde düz 15 alayım mı? Isınma sorunu var diyenlerini gördüm internete yazdığımda pro ve pro max modellerinde olduğu yazıyor 🤔
Al hocam, ısınma sorunu olduğunu ve güncelleme ile düzelttiğini açıkladı Apple. Şu anda öyle bir sorun yok. Güncel açıdan 15 al geç. 14'ü alman mantıksız bana göre. Uzun yıllar kullanırsın Apple'ı.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Al hocam, ısınma sorunu olduğunu ve güncelleme ile düzelttiğini açıkladı Apple. Şu anda öyle bir sorun yok. Güncel açıdan 15 al geç. 14'ü alman mantıksız bana göre. Uzun yıllar kullanırsın Apple'ı.
15 çok dayanıksız birsuru testi çıktı ben olsam 14 alırım

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
110
Üstte yazılanlara ek olarak tek bir şey demek istiyorum. Benim 55 bin tl vereceğim telefon 60 hz OLAMAZ.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri