- Tepki
- 117
Arkadaşlar PC de Max 150gb yer var sizce hangi oyunları oynamalıyın hiç birini oynamadım kuzenimden aldım hesabı önerilerinizi bekliyorum
Hangi oyunlar var hocam ?Arkadaşlar PC de Max 150gb yer var sizce hangi oyunları oynamalıyın hiç birini oynamadım kuzenimden aldım hesabı önerilerinizi bekliyorum
hesabinin linkini atabilirmisin
Bunlar var arkadaşlar sistemde zaten imaza mevcut birde kendimi Valo da nasıl geliştirebilirimHangi oyunlar var hocam ?
Aim olarak yatmadan önce 30 dk aimlab atıp daha sonra 10 adet dm atmanı tavsiye ederim. 2 hafta içerisinde inanılmaz fark göreceksindir. Game sens olarak turnuvaları izle oyununu analiz et hatalarından ders çıkar ve iletişime önem ver.Paradan unutmuşum
Bunlar var arkadaşlar sistemde zaten imaza mevcut birde kendimi Valo da nasıl geliştirebilirim
Dying LightParadan unutmuşum
Bunlar var arkadaşlar sistemde zaten imaza mevcut birde kendimi Valo da nasıl geliştirebilirim
Aimlab dm game sens hiçbir terimi bilmiyorum malesef açarmısınız birazAim olarak yatmadan önce 30 dk aimlab atıp daha sonra 10 adet dm atmanı tavsiye ederim. 2 hafta içerisinde inanılmaz fark göreceksindir. Game sens olarak turnuvaları izle oyununu analiz et hatalarından ders çıkar ve iletişime önem ver.
Dying Light
Witcher 3
The Forest
Raft
Dead Cells
Soma
hikaye olarak hepsi güzeldir oynanır diğerleri zaten senin zevkine kalıyor oynanmayacak oyun görmedim açıkçası.
Dead bu daylight nasıl acaba kuzenim 600 saat oynamıştaAimlab dm game sens hiçbir terimi bilmiyorum malesef açarmısınız biraz
Arkadaşlar PC de Max 150gb yer var sizce hangi oyunları oynamalıyın hiç birini oynamadım kuzenimden aldım hesabı önerilerinizi bekliyorum
Payday oynardımParadan unutmuşum
Hocam olabildiğince dm atın günde 10-15 el dm atın sadece kafadan vurmaya çalışınAimlab dm game sens hiçbir terimi bilmiyorum malesef açarmısınız biraz
Dead bu daylight nasıl acaba kuzenim 600 saat oynamışta
Dm ve pekk in ne olduğunu bilmiyorum hocam nedir acabaPayday oynardım
Hocam olabildiğince dm atın günde 10-15 el dm atın sadece kafadan vurmaya çalışın
Dürbün açmayın(op fln hariç) Peek atarken w basmayın, ytde bununla ilgili bir sürü video var hocam
Dm dediğimiz ölüm kalım maçıDm ve pekk in ne olduğunu bilmiyorum hocam nedir acaba
Teşekkür ederim oyuna yeni başladım ve dm de15-20 arası sence ne kadar sürede artar ve tavsiye ettiğin ajan nedir bende goko da açık ama hep jett oynuyorumDm dediğimiz ölüm kalım maçı
Ölüm kalım maçında asla 1.liğe oynama gördüğün adamı vurmaya çalış ve vandal sherrif gibi kafadan tek atan silahlarla oyna
peek ise adamın aimine çıkmak gibi düşün.
Ek olarak combatry bir radiant nasıl düşünür serisi çekiyordu onlarıda izle pozisyonlarda ne yapmalısın felan
Kendine bir ajan seç, aimin iyi değilse düellocular biraz zor gelebilir
O ajanla ilgili videolar izle felan
Tek main yapma 2-3 tane ajan oynayabil
Dediğim gibi günde 10-15 dm at bunlarda üst üste olsun
Hocam kaç vurduğunuz önemli değil. Adamları kafadan vurmaya çalışın spray atarak değilTeşekkür ederim oyuna yeni başladım ve dm de15-20 arası sence ne kadar sürede artar ve tavsiye ettiğin ajan nedir bende goko da açık ama hep jett oynuyorum
Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinHocam kaç vurduğunuz önemli değil. Adamları kafadan vurmaya çalışın spray atarak değil
Adamın kafasına odaklanın, maplerde bir sürü kafa hizasını gösteren çizgiler var onları öğrenin bide aiminiz her zaman ama her zaman kafa hizasında olsun
witcher 1 den başlamayı düşünüyorum sizce mantıklımıdırAim olarak yatmadan önce 30 dk aimlab atıp daha sonra 10 adet dm atmanı tavsiye ederim. 2 hafta içerisinde inanılmaz fark göreceksindir. Game sens olarak turnuvaları izle oyununu analiz et hatalarından ders çıkar ve iletişime önem ver.
Dying Light
Witcher 3
The Forest
Raft
Dead Cells
Soma
hikaye olarak hepsi güzeldir oynanır diğerleri zaten senin zevkine kalıyor oynanmayacak oyun görmedim açıkçası.