Soru Sizce Kütüphanedeki Hangi Oyunlar Oynanır ?

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Arkadaşlar PC de Max 150gb yer var sizce hangi oyunları oynamalıyın hiç birini oynamadım kuzenimden aldım hesabı önerilerinizi bekliyorum

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117

Ekli dosyalar

• IMG_20230502_210643.jpg
    IMG_20230502_210643.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 31

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Paradan unutmuşum

Bunlar var arkadaşlar sistemde zaten imaza mevcut birde kendimi Valo da nasıl geliştirebilirim
Aim olarak yatmadan önce 30 dk aimlab atıp daha sonra 10 adet dm atmanı tavsiye ederim. 2 hafta içerisinde inanılmaz fark göreceksindir. Game sens olarak turnuvaları izle oyununu analiz et hatalarından ders çıkar ve iletişime önem ver.

Paradan unutmuşum

Bunlar var arkadaşlar sistemde zaten imaza mevcut birde kendimi Valo da nasıl geliştirebilirim
Dying Light
Witcher 3
The Forest
Raft
Dead Cells
Soma
hikaye olarak hepsi güzeldir oynanır diğerleri zaten senin zevkine kalıyor oynanmayacak oyun görmedim açıkçası.

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Aim olarak yatmadan önce 30 dk aimlab atıp daha sonra 10 adet dm atmanı tavsiye ederim. 2 hafta içerisinde inanılmaz fark göreceksindir. Game sens olarak turnuvaları izle oyununu analiz et hatalarından ders çıkar ve iletişime önem ver.

Dying Light
Witcher 3
The Forest
Raft
Dead Cells
Soma
hikaye olarak hepsi güzeldir oynanır diğerleri zaten senin zevkine kalıyor oynanmayacak oyun görmedim açıkçası.
Aimlab dm game sens hiçbir terimi bilmiyorum malesef açarmısınız biraz

Dead bu daylight nasıl acaba kuzenim 600 saat oynamışta

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar PC de Max 150gb yer var sizce hangi oyunları oynamalıyın hiç birini oynamadım kuzenimden aldım hesabı önerilerinizi bekliyorum
Paradan unutmuşum

Payday oynardım

Dead bu daylight nasıl acaba kuzenim 600 saat oynamışta
Hocam olabildiğince dm atın günde 10-15 el dm atın sadece kafadan vurmaya çalışın
Dürbün açmayın(op fln hariç) Peek atarken w basmayın, ytde bununla ilgili bir sürü video var hocam

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Payday oynardım

Hocam olabildiğince dm atın günde 10-15 el dm atın sadece kafadan vurmaya çalışın
Dürbün açmayın(op fln hariç) Peek atarken w basmayın, ytde bununla ilgili bir sürü video var hocam
Dm ve pekk in ne olduğunu bilmiyorum hocam nedir acaba

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Dm ve pekk in ne olduğunu bilmiyorum hocam nedir acaba
Dm dediğimiz ölüm kalım maçı
Ölüm kalım maçında asla 1.liğe oynama gördüğün adamı vurmaya çalış ve vandal sherrif gibi kafadan tek atan silahlarla oyna

peek ise adamın aimine çıkmak gibi düşün.

Ek olarak combatry bir radiant nasıl düşünür serisi çekiyordu onlarıda izle pozisyonlarda ne yapmalısın felan

Kendine bir ajan seç, aimin iyi değilse düellocular biraz zor gelebilir
O ajanla ilgili videolar izle felan
Tek main yapma 2-3 tane ajan oynayabil

Dediğim gibi günde 10-15 dm at bunlarda üst üste olsun

Son düzenleme:
KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Dm dediğimiz ölüm kalım maçı
Ölüm kalım maçında asla 1.liğe oynama gördüğün adamı vurmaya çalış ve vandal sherrif gibi kafadan tek atan silahlarla oyna

peek ise adamın aimine çıkmak gibi düşün.

Ek olarak combatry bir radiant nasıl düşünür serisi çekiyordu onlarıda izle pozisyonlarda ne yapmalısın felan

Kendine bir ajan seç, aimin iyi değilse düellocular biraz zor gelebilir
O ajanla ilgili videolar izle felan
Tek main yapma 2-3 tane ajan oynayabil

Dediğim gibi günde 10-15 dm at bunlarda üst üste olsun
Teşekkür ederim oyuna yeni başladım ve dm de15-20 arası sence ne kadar sürede artar ve tavsiye ettiğin ajan nedir bende goko da açık ama hep jett oynuyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Teşekkür ederim oyuna yeni başladım ve dm de15-20 arası sence ne kadar sürede artar ve tavsiye ettiğin ajan nedir bende goko da açık ama hep jett oynuyorum
Hocam kaç vurduğunuz önemli değil. Adamları kafadan vurmaya çalışın spray atarak değil
Adamın kafasına odaklanın, maplerde bir sürü kafa hizasını gösteren çizgiler var onları öğrenin bide aiminiz her zaman ama her zaman kafa hizasında olsun

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Hocam kaç vurduğunuz önemli değil. Adamları kafadan vurmaya çalışın spray atarak değil
Adamın kafasına odaklanın, maplerde bir sürü kafa hizasını gösteren çizgiler var onları öğrenin bide aiminiz her zaman ama her zaman kafa hizasında olsun
Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117

Dying Light
Witcher 3
The Forest
Raft
Dead Cells
Soma
witcher 1 den başlamayı düşünüyorum sizce mantıklımıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri