- Tepki
- 54
190 cm masam var 2 tane 27 inc monitör ve iki tane kasam var bunları nasıl yetlestirirsem sizce masaya ayni anda sigdirim
sorun şu ki sağdaki sistem yamuk duruyor
Monitör Kolu al 1 monitör dik yap diğeri yatay ana monitör olarak kalsın190 cm masam var 2 tane 27 inc monitör ve iki tane kasam var bunları nasıl yetlestirirsem sizce masaya ayni anda sigdirimEkli dosyayı görüntüle 24910
Ekli dosyayı görüntüle 24909 sorun şu ki sağdaki sistem yamuk duruyor
Hocam iki monitörü tek sistem kullansam evet ama iki sistemide kullanıyorumMonitör Kolu al 1 monitör dik yap diğeri yatay ana monitör olarak kalsın
bence masayı ortadan ayırdığımızı farzedersek sol tarafa kasaları sağ tarafada monitörleri koyun birini tam karşınıza diğerinide biraz sola eğimli olarakHocam iki sistemde full setup biri 3080 suprim biri rx 6800 rog strix ayak hizasina almaya kıyamıyorum birde batmanda hava 40 45 derece sistemler yanar
Hocam iki monitörü tek sistem kullansam evet ama iki sistemide kullanıyorum
bence masayı ortadan ayırdığımızı farzedersek sol tarafa kasaları sağ tarafada monitörleri koyun birini tam karşınıza diğerinide biraz sola eğimli olarak
Yok hocam kasalarin ikiside yan yana sol tarafa yani 2 kasa bir tarafa 2 monitor bir tarafa daha mantikli gibiEkli dosyayı görüntüle 24911bu şekilde mi?
Hocam sistemleri ayri ayrı kullanılacak abim ve ben Yani monitörleri ayni tarafa koyamamYok hocam kasalarin ikiside yan yana sol tarafa yani 2 kasa bir tarafa 2 monitor bir tarafa daha mantikli gibi
Ortadaki cekmece yüzünden oda olmuyor hocam.bir kasa en sağa bir kasa en sola monitöerler ortaya
Oyleyse @Zwaige dedigi daha mantikliHocam sistemleri ayri ayrı kullanılacak abim ve ben Yani monitörleri ayni tarafa koyamam
Ortadaki cekmece yüzünden oda olmuyor hocam.
O zmn masayı ikiye böldüğünüzü düşünün sağ taraflara kasalar sol taraflara monitörlerHocam sistemleri ayri ayrı kullanılacak abim ve ben Yani monitörleri ayni tarafa koyamam
Ortadaki cekmece yüzünden oda olmuyor hocam.
Evet böyleEkli dosyayı görüntüle 24912
Bu şekilde oldu sanırım.
Olabilir monitor tutucu takın 2 li kendinize doğru çekersiniz yani hangi kasada oynuyorsun o monitörü oraya doğru çekersiniz monitör ayaklarından kurtulursunuz böylece klavye mouse a falan daha çok yer kalır daha ferah gözükürHocam iki sistemde full setup biri 3080 suprim biri rx 6800 rog strix ayak hizasina almaya kıyamıyorum birde batmanda hava 40 45 derece sistemler yanar
Hocam iki monitörü tek sistem kullansam evet ama iki sistemide kullanıyorum
Aklımda zatem ustamOlabilir monitor tutucu takın 2 li kendinize doğru çekersiniz yani hangi kasada oynuyorsun o monitörü oraya doğru çekersiniz monitör ayaklarından kurtulursunuz böylece klavye mouse a falan daha çok yer kalır daha ferah gözükür
Uzay sistem yapma fikri nasıl senceAklımda zatem ustam
Duvara mı? Öyleyse yok hocam ama şuan bi aklımı kurcalamaya başladı zatem fuvar çok boş duyurduUzay sistem yapma fikri nasıl sence
Güzel gözükürDuvara mı? Öyleyse yok hocam ama şuan bi aklımı kurcalamaya başladı zatem fuvar çok boş duyurdu