26.000-30.000 TL Sizce Nasıl Sistem?

F-16 Fighting Falcon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
i5 13. Nesil
Ekran Kartı
Intel Arc B580
Merhaba Şöyle bir sistem topladım site aracılığıyla. olmuşken şaşalı olsun kasa biraz daha güzel olsun diye kendim toplamak istedim. Sizce PSU yeterli midir, diğer parçalar birbiriyle uyum sağlar mı? Hemen almayacağım sistemi, kampanya denk getirmek istiyorum.

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
386
Şiyle bir sistem de kendim kombinledim bırde bunu ınceleybılırsın . halıhazırda satılan hazır sıstemlerden de önerı ler bırakıyor bı degerlendır derım

----------------------------------------------------------------------

KS

F-16 Fighting Falcon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şiyle bir sistem de kendim kombinledim bırde bunu ınceleybılırsın . halıhazırda satılan hazır sıstemlerden de önerı ler bırakıyor bı degerlendır derım

----------------------------------------------------------------------

Sağolun. Rtxlerin 8GB olması kafamı karıştırıyor. Bu yüzden arc daha çok yattı kafama. Biraz daha ileriye dönük olur diye düşünüyorum. Arc hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Sağolun. Rtxlerin 8GB olması kafamı karıştırıyor. Bu yüzden arc daha çok yattı kafama. Biraz daha ileriye dönük olur diye düşünüyorum. Arc hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Bütçeyi biraz daha yükselt 9060xt 16 gb ekran kartlı sistemlere bakabilirsin. Eğer indirimde 9070 ekran kartlı sistem yakalarsan al. 33k civarına 16gb 9060xt li sistem var. Bence arc ile karşılaştır.

Son düzenleme:

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
386
Yapay zeka da modeller egitmiyorsan cokda farki yok. Rtx 3070ti kullanıyorum 3 seneyi geciktir. 8gb olmasi bana bir sorun yaratmadi yaoay zeka ile de çalıştım sıkıntı yasamadim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri