Sizce Ne Yapmalıyım? Arkadaşlar

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Doğru diyorsun kardeşim evlendikten sonra olsaydı birde bu olaylar zar zor toparlanırdım belki de..

Eğer öyle bir şey varsa ' da kardeşim bunun öbür tarafı da var yani vardır bunda da bir hayır diyorum hep sustum. :)
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah hep mutlu olursunuz , bu kötü süreçte bunları biraz bile unutabilmek ve kendizi geliştirebilmek adına gym tavsiye ederim,kendizini daha çok geliştirinki pişman olsun..

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Son birkaç yılda nişanlanma seviyesi ve ilerisine gelmiş çoğu arkadaşım ayrıldı. İşler ciddiye bindikten sonra çözülemeyen iç problemler oluyor sanırım. Siz mutluluğu aramaya devam edin hocam, finalde illaki daha da güzeli oluyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah hep mutlu olursunuz , bu kötü süreçte bunları biraz bile unutabilmek ve kendizi geliştirebilmek adına gym tavsiye ederim,kendizini daha çok geliştirinki pişman olsun..
Allah razi ol sağol kardeşim.

Son birkaç yılda nişanlanma seviyesi ve ilerisine gelmiş çoğu arkadaşım ayrıldı. İşler ciddiye bindikten sonra çözülemeyen iç problemler oluyor sanırım. Siz mutluluğu aramaya devam edin hocam, finalde illaki daha da güzeli oluyor.
Daha kötü sonuçlana bilirdi bu evre o yüzden pek üzülmüyorum. Da kardeşim şuan..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri