Sizce ne yapmalıyım?

Ne yapmalıyım?

• Telefonu sat pc al. İleride alamazsın

Kullanılan: 1 33.3%
  • Telefon dursun. 1 yıl para biriktir altın al koy kenara pc yi o zaman al

• Telefonu sat altin yap koy sonra birkaç ay para biriktir.Yeni seri ekran kartları işlemcileri bekle

• Kullanılan toplam oy
    3

msbfncn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese selamlar. Benim aklıma takılan çok büyük bir konu var. Şimdi çok uzun bir zamandır bilgisayar almak benim hayalim. hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. hep özendim başkalarına. ben de istedim her oyunu kasmadan donmadan güzelce oynamak ama olmadı neyse. şimdi bende 7000 TL para var. Adam akıllı bir bilgisayarlar için 15k 17k civarı para gerekiyor ucuz birsey de almak istemiyorum uzun omurlu olsun istiyorum. Ben de artık dayanamıyorum. bilgisayar almak için can atıyorum. Acaba telefonumu satıp 8k ya falan okutursam. o para ile de bilgisayar almalı mıyım ? çünkü aklımda şey var ileride dolar artacak pc ler daha da pahalanacak almadığım için pişman olacağım.
Yada şöyle bir düşüncem var telefonu satmayip. Okullar açılınca verilen harçlıkları biriktirip bide çalışma imkanım olursa işte para biriktirip 1 yıl boyunca o parayı da her ay altına çevirip bir bilgisayar almak var ama işte o kadar zaman beklemek uzun geliyor. 1 yıl sonra ne olur ne biter belli değil pc fiyatları altın ile doğru orantılı gider mi ? Bilmiyorum bu soru aklımı çok karıştırıyor lütfen bi beyin fırtınası yapalım bana fikir verin.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Öncelikle herkese selamlar. Benim aklıma takılan çok büyük bir konu var. Şimdi çok uzun bir zamandır bilgisayar almak benim hayalim. hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. hep özendim başkalarına. ben de istedim her oyunu kasmadan donmadan güzelce oynamak ama olmadı neyse. şimdi bende 7000 TL para var. Adam akıllı bir bilgisayarlar için 15k 17k civarı para gerekiyor ucuz birsey de almak istemiyorum uzun omurlu olsun istiyorum. Ben de artık dayanamıyorum. bilgisayar almak için can atıyorum. Acaba telefonumu satıp 8k ya falan okutursam. o para ile de bilgisayar almalı mıyım ? çünkü aklımda şey var ileride dolar artacak pc ler daha da pahalanacak almadığım için pişman olacağım.
Yada şöyle bir düşüncem var telefonu satmayip. Okullar açılınca verilen harçlıkları biriktirip bide çalışma imkanım olursa işte para biriktirip 1 yıl boyunca o parayı da her ay altına çevirip bir bilgisayar almak var ama işte o kadar zaman beklemek uzun geliyor. 1 yıl sonra ne olur ne biter belli değil pc fiyatları altın ile doğru orantılı gider mi ? Bilmiyorum bu soru aklımı çok karıştırıyor lütfen bi beyin fırtınası yapalım bana fikir verin.
Ben yerinizde olsam satmazdim ama telefonda vakit geçirmiyor ve illa bilgisayar alacağım diyorsanız saygı duyarım. Öğrenci olmasaydıniz bir şekil alınırdı üzeri tamamlanıp, bahsettiğiniz fiyatlara monitör dahil 0 Apu sistem bile zor olduğundan ne desek boş hocam, güncel durum ve alışkanlıklariniza göre karar vermenizde fayda var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Telefonu çok fazla kullanan biri değilseniz ben olsam satardım ben de pek kullanmıyorum ve benim için pc daha önemli. Şuanda indirimde olan bir pc var ve 15k fiyatına o tercih edilebilir. Altın yapmakta mantıklı ama şöyle bir şey var daha çıkmadan 7600X işlemcisinin dolar karşılığı 5500 tl ve bize gelişi vergisi falan derken sadece işlemci ve anakart kombinasyonu 10k olacağından yeni seri alınmaz.

MX440 kasa seçilerek 15K bütçe için alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri