Sizce pc fiyatları ne olur

Umut ama pc den anlamayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum konuyu coin olarak açacaktım fakat bulamadım o yüzden toplama sistem başlığı altında açtım Eth 1900 dolardan 1566 dolar seviyesine geriledi sizce pc fiyatları ne olur

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum konuyu coin olarak açacaktım fakat bulamadım o yüzden toplama sistem başlığı altında açtım Eth 1900 dolardan 1566 dolar seviyesine geriledi sizce pc fiyatları ne olur
Dolar da gerilerse(zor) bizim satıcılar da kampanya ayağına olması gereken fiyatlara sistem satmaya başlarsa 2 ay civarında düşüş gözlenir. Ön hazırlık da 2 ay desek herşey yolunda giderse kışa falan anca

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam yanlış anlama ekonomidende anlamıyorsun. Şu an dolar 18 tl , yıl sonu öngörüsü 22 tl , yani bu taş devri matematiği ile herşeye yüzde 22 zam demek ,daha çin tayvan gerilimine girmedik.

Kısaca bugün 15 bine topladığın bilgisayarı sadece dolar kuru sebebiyle 18 bine toplayacan. Coini filan bırak..

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Onların önemi yok hocam. Dolar daha yeni 18 oldu bırakın onun daha yolu var. Yakında Tayvan - Çin müsâbakası başlarsa bir de unutun bilgisayarı falan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri