Sizce RTX 3080 İçin Bu Monitörler Nasıl?

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
evet o ürünlerde malesef öyle onlar daha çok iş sektörü için oyun değil

Ayrıca çok fazla FPS oyunu oynuyorsanız mümkünse TN panel tercih ediniz renkler VA' ya göre daha soluktur fakat ghosting'i en düşük olan paneldir adamları daha belirgin görmenize yarar. 27" 'ler çok büyük olur (fps için) Tercihim bulabilirseniz 144-165 Hz 1 ms TN 24" Curved Panel bi monitör daha olur
Hocam zaten 24 inç 144hz 1080p va panel monitör kullanıyorum amacım son sistemimi topladım buna da güzel kaliteli yüksek çözünürlüklü monitör bakmaktı o yüzden 4k 144 Hz 32 inç bakıyordum ama FPS oyuncusu olduğum için mecburen 200hz civarı 2k bakmak durumunda kalıyorum
Şuan kullandığım monitör va curved memnunum
4k çözünürlükten ödün verip 2k yüksek hz almak biraz daha mantıklı geliyor onu da dediğim gibi curved almayı düşünüyorum

Şöyle bir düşünce de var kafamda
İps 4k 32 144hz alsam iyi güzel
Ama ekran çok büyük FPS oyunlarında beni yorar mı zorlar mı emin degilim yoksa yine Dell 32 inç alırım
Curved i es geçelim desem
Bu sefer daha uyguna dell in 2k IPS monitörü de var ondan alırım
Yani işin özü aklımdaki monitörleri şöyle koyayım fikrinizi daha net alayım o halde

1-

2-

3-https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-inc-170hz-1ms-qhd-ips-g-sync-gaming-monitor/

4-

5-

6-

evet o ürünlerde malesef öyle onlar daha çok iş sektörü için oyun değil

Ayrıca çok fazla FPS oyunu oynuyorsanız mümkünse TN panel tercih ediniz renkler VA' ya göre daha soluktur fakat ghosting'i en düşük olan paneldir adamları daha belirgin görmenize yarar. 27" 'ler çok büyük olur (fps için) Tercihim bulabilirseniz 144-165 Hz 1 ms TN 24" Curved Panel bi monitör daha olur
Hocam zaten kullandığım monitör bu
Amacım yüksek çözünürlüklü bir monitör almak 4k istiyordum ama hz degerleri yüzünden 27 inç 2k düşünüyorum

Şuan kullandığım bu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Guzel ama bir tık karanlık
bu var dostum bir de üstte attıklarım sanırım içlerinde en ideal 2k bu
iyi mi sence
350 cd/㎡ parlaklığı var hem
benim şuan kullandığımda 250cd/m parlaklık var fark eder sanırım
veya senin önerebileceğin 2k 27 inç sağlam güzel bir monitör var mı fiyat sorun değil

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
iyi mi sence
veya senin önerebileceğin 2k 27 inç sağlam güzel bir monitör var mı fiyat sorun değil
Eder tabi güzel model buda

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
10k ya bulurmusun dostum muhalefet olmak için yorum yapma :)
Bilgi yanlışını düzeltmek istedim. Belki adam ultrawide için bütçesini arttıracak? Belki okuyan biri senden öğrenip herkese bu hilhiyi yayacak?
Ayrıca 10k ya uw var:

Monitör konularına etiketlendiğinizi görüyorum ama pek bir biliginiz yok.

iyi mi sence
Başka önerim olarak:

Alttaki monitörün Va panel olmasına takılma, ufak motion blur harici sorunu yok ve renk kalitesi olarak ips leri eziyor.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Bilgi yanlışını düzeltmek istedim. Belki adam ultrawide için bütçesini arttıracak? Belki okuyan biri senden öğrenip herkese bu hilhiyi yayacak?
Ayrıca 10k ya uw var:

Monitör konularına etiketlendiğinizi görüyorum ama pek bir biliginiz yok.

Başka önerim olarak:

Alttaki monitörün Va panel olmasına takılma, ufak motion blur harici sorunu yok ve renk kalitesi olarak ips leri eziyor.
Oo konuyu okumamaniz beni güldürüdu. İstekleri ise en az 144hz 1ms olması 10kfiyat 15k fiyat bandında bu yok

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
İşte tepki gösterdiğim şey bu. Senin dediğin şey ips panele sahip bir curved monitör yok anlamına geliyor.
Hayır o fiyatlarda yok demek istedim

İşte tepki gösterdiğim şey bu. Senin dediğin şey ips panele sahip bir curved monitör yok anlamına geliyor.
Bak
Konu içindeki mesaj 'Sizce RTX 3080 İçin Bu Monitörler Nasıl?' https://forum.pchocasi.com.tr/konu/sizce-rtx-3080-icin-bu-monitorler-nasil.62247/post-469066

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri