Soru Sizce Taahhütlü İnternet Mantıklı Mı?

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Merhabalar Arkadaşlar;
Şu an ev interneti olarak Türktelekom kullanıyorum. 50mbps e 160TL veriyorduk önerdikleri paket 75mbps ilk 12 ay 250TL ikinci 12 ay 275 TL yani aylık ortalama 262TL ye geliyor. Sizce bu fiyattan 2 yıl taahhüt yapmak mantıklı mı?

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba tam ekonomi iyi alternatifler çıktı taahhüte gerek kalmadı dedik rahatça taahhütsüz servis sağlayıcıları seçtik, her şey alt üst oldu, tavsiyem oturduğunuz lokasyonda her servis sağlayıcının alt yapısı varsa onu seçmeniz bina fiber kutusu olan TTelekom ya da Turkcell superonline varsa 2 yıllık iyi fiyattan bir taahhüt yapın sürekli yükselen fiyatlara karşı 2 yıllık bir sabit fiyatla gidersiniz kafanız rahat.. Bir de çevrenizde fiber ile ya da yalın dsL kullanan insanlara nasıl bir performans aldıklarını sorabilirseniz sorun.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Eskiden taahhüt kalktı diye sevinmiştim ama Türkiyede bu durum dezavantaj aslında.

Her ay farklı fiyat ödemek durumunda kalabilirsin fazla fiyat anlamında.

2 yıllık sözleşme daha mantıklı çünkü yıl başında bi %50 zam daha çakarlar

KS

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Eskiden taahhüt kalktı diye sevinmiştim ama Türkiyede bu durum dezavantaj aslında.

Her ay farklı fiyat ödemek durumunda kalabilirsin fazla fiyat anlamında.

2 yıllık sözleşme daha mantıklı çünkü yıl başında bi %50 zam daha çakarlar
Çok büyük ihtimalle yılbaşında büyük bir zam gelir. Bu fiyat şimdilik iyi diyebiliriz o zaman değil mi?

cavo77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
ne yaparsan yap dsmarta bulaşma

KS

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Merhaba tam ekonomi iyi alternatifler çıktı taahhüte gerek kalmadı dedik rahatça taahhütsüz servis sağlayıcıları seçtik, her şey alt üst oldu, tavsiyem oturduğunuz lokasyonda her servis sağlayıcının alt yapısı varsa onu seçmeniz bina fiber kutusu olan TTelekom ya da Turkcell superonline varsa 2 yıllık iyi fiyattan bir taahhüt yapın sürekli yükselen fiyatlara karşı 2 yıllık bir sabit fiyatla gidersiniz kafanız rahat.. Bir de çevrenizde fiber ile ya da yalın dsL kullanan insanlara nasıl bir performans aldıklarını sorabilirseniz sorun.
Hocam sokağın Tt altyapısına baktığımda vdsl gösteriyor yani fiber yok. Turkcell de ise 100mbps lik vdsl var max. Şimdi şöyle bir şey var Turkcell 1 yıllık taahhüt veriyor Tt ise 2 yıllık veriyor. Bu zamanda sanırım 2 yıllık taahhüt daha mantıklı olacaktır. Yanlış mı düşünüyorum?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam sokağın Tt altyapısına baktığımda vdsl gösteriyor yani fiber yok. Turkcell de ise 100mbps lik vdsl var max. Şimdi şöyle bir şey var Turkcell 1 yıllık taahhüt veriyor Tt ise 2 yıllık veriyor. Bu zamanda sanırım 2 yıllık taahhüt daha mantıklı olacaktır. Yanlış mı düşünüyorum?
Turkcell de 2 yıllık yok mu benimki 2 yıllık ilk 12 ay 129, 2. 12 ay 149 TL ve bitmesine az kaldı malesef, ve aynı şekilde bir paket 295 TL lere mal oluyor 12 aylık seçenek tek var oda sanırım ülkede ki değişkenlikten dolayı 2 yıl olayı kaldırılmış.. Size kalmış eğer, TT 2 yıllık veriyor ve 100 mbps sunuyorsa alın, iki sağlayıcıda en sağlam olanlar isterseniz Turkcell de seçebilirsiniz eğer TT 100 sunmuyorsa... İş yoğunluğundan sürekli olarak giremiyorum foruma bu aralar, gördükçe cevap yazıyorum.

KS

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Turkcell de 2 yıllık yok mu benimki 2 yıllık ilk 12 ay 129, 2. 12 ay 149 TL ve bitmesine az kaldı malesef, ve aynı şekilde bir paket 295 TL lere mal oluyor 12 aylık seçenek tek var oda sanırım ülkede ki değişkenlikten dolayı 2 yıl olayı kaldırılmış.. Size kalmış eğer, TT 2 yıllık veriyor ve 100 mbps sunuyorsa alın, iki sağlayıcıda en sağlam olanlar isterseniz Turkcell de seçebilirsiniz eğer TT 100 sunmuyorsa... İş yoğunluğundan sürekli olarak giremiyorum foruma bu aralar, gördükçe cevap yazıyorum.
Sorun değil hocam. Altyapım zaten max 75 destekliyor, TT de 75mbps lik paketi bu fiyata veriyor.

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sorun değil hocam. Altyapım zaten max 75 destekliyor, TT de 78mbps lik paketi bu fiyata veriyor.
Eğer kendimi sağlama alayım diyorsanız TT seçebilirsiniz o hızlar yetiyorsa tabi, ama ileri de sizin bulunduğunuz bölgeye, fiber gelirse geçmek isterseniz taahhüt olayları çok can sıkıcı olabiliyor. Binanız yeni, bölgeniz de kentsel dönüşüm yoksa ya da kentsel dönüşüm tamamlandıysa, fiber gelme olsalığı da yükselir. Ben bu şekilde kafa karıştırırım siz, size uyanı alın :)

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Bu ekonomide taahhütsüz internet mantıksızdır, aralık sonunda 154 liradan kablonet bağlattım 24 ay kafam rahat.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri