Sİstemim için 5700x b550 aldım fakat 700tl daha ekleyerek 13400f h610 alabilirmişim benim için önemli olan oyun performansı ve uzun ömürlülük ve bütçem kısıtlıydı sizce 700tl eklemeyip yanlış mı yapmışım
Sİstemim için 5700x b550 aldım fakat 700tl daha ekleyerek 13400f h610 alabilirmişim benim için önemli olan oyun performansı ve uzun ömürlülük ve bütçem kısıtlıydı sizce 700tl eklemeyip yanlış mı yapmışım
sistem iptal edebilirsen almanızı tavsiye ederim ,Sİstemim için 5700x b550 aldım fakat 700tl daha ekleyerek 13400f h610 alabilirmişim benim için önemli olan oyun performansı ve uzun ömürlülük ve bütçem kısıtlıydı sizce 700tl eklemeyip yanlış mı yapmışım
katılıyorum 13.nesil daha iyi olabilirdi.5700x Isınır birde. 13400F bence mantıklı olurdu.
bence işlemci acısından 8-8 16 cekirdek olması daha güzel. ama i5 13. nesil beklentinin üstünde geldi performans farklı i5 13. daha iyi %20 lere kadar fark attığı oluyor. 13 daha mantıklı hocamSİstemim için 5700x b550 aldım fakat 700tl daha ekleyerek 13400f h610 alabilirmişim benim için önemli olan oyun performansı ve uzun ömürlülük ve bütçem kısıtlıydı sizce 700tl eklemeyip yanlış mı yapmışım
İşlemciler birbirine yakın performans veriyor. H610 alınca servise gönderip güncelletmen vs. gerekecekti bu şekilde iyi olmuş ama gigabyte anakart alamsan daha iyi olurduSİstemim için 5700x b550 aldım fakat 700tl daha ekleyerek 13400f h610 alabilirmişim benim için önemli olan oyun performansı ve uzun ömürlülük ve bütçem kısıtlıydı sizce 700tl eklemeyip yanlış mı yapmışım
5700x Isınır birde. 13400F bence mantıklı olurdu.
sistem iptal edebilirsen almanızı tavsiye ederim ,
katılıyorum 13.nesil daha iyi olabilirdi.
herkesin cevabı için teşekkürler 13400f i 12400f den biraz daha iyiolcağını beklediğim için 5700x aldımbence işlemci acısından 8-8 16 cekirdek olması daha güzel. ama i5 13. nesil beklentinin üstünde geldi performans farklı i5 13. daha iyi %20 lere kadar fark attığı oluyor. 13 daha mantıklı hocam
Hocam asus prıme vardı fakat şuana kadar elimden geçen tüm pc lerin anakartı gıgabyte dı o yüzden bi güven oluştuİşlemciler birbirine yakın performans veriyor. H610 alınca servise gönderip güncelletmen vs. gerekecekti bu şekilde iyi olmuş ama gigabyte anakart alamsan daha iyi olurdu
Kronik sorunlu o yüzden.gıgabyte dı o yüzden bi güven oluştu
Kronik SECURE BOOT sorunu var çözebilseler Gigabyte arayüzü vs güzel aslındaherkesin cevabı için teşekkürler 13400f i 12400f den biraz daha iyiolcağını beklediğim için 5700x aldım
Hocam asus prıme vardı fakat şuana kadar elimden geçen tüm pc lerin anakartı gıgabyte dı o yüzden bi güven oluştu
SECURE BOOT Sorunu yüzünden tercih etmiyoruz yoksa alınırherkesin cevabı için teşekkürler 13400f i 12400f den biraz daha iyiolcağını beklediğim için 5700x aldım
Hocam asus prıme vardı fakat şuana kadar elimden geçen tüm pc lerin anakartı gıgabyte dı o yüzden bi güven oluştu
hocam her anakartta mı var ve nasıl anlayabiliriz sorunuSECURE BOOT Sorunu yüzünden tercih etmiyoruz yoksa alınır
tek gigabyte var hocamhocam her anakartta mı var ve nasıl anlayabiliriz sorunu
hayır hocam mesela gıgabyte b550 ds3h ın hepsinde mi var yoksa şansi işi birinde oluyor birinde olmuyor mu ve varsa nasıl anlaşılıyor sorunun ne olduğunu tam bilmediğim için saçma bir soru sormuş olabilirimtek gigabyte var hocam
Her Gigabyte anakartta var. Anlaşılması için açman gerek fakat açarsan ekran hiç gelmez. Bazı kişiler bir şekilde açabiliyor ama Bios güncellemesi sonrası sıfırlanıyor tekrar açman gerekiyor her açışında sıkıntı.hayır hocam mesela gıgabyte b550 ds3h ın hepsinde mi var yoksa şansi işi birinde oluyor birinde olmuyor mu ve varsa nasıl anlaşılıyor
Anladım hocam teşekkürlerHer Gigabyte anakartta var. Anlaşılması için açman gerek fakat açarsan ekran hiç gelmez. Bazı kişiler bir şekilde açabiliyor ama Bios güncellemesi sonrası sıfırlanıyor tekrar açman gerekiyor her açışında sıkıntı.